AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ve Trabzon Milletvekili Adayı Süleyman Soylu:

Güncelleme Tarihi:

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ve Trabzon Milletvekili Adayı Süleyman Soylu:
Oluşturulma Tarihi: Haziran 05, 2015 14:12

AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI VE TRABZON MİLLETVEKİLİ ADAYI SÜLEYMAN SOYLU, "TRABZON'A HIZLI TRENİ GETİRİYORUZ, ŞEHİR HASTANESİ DE, GÜNEY ÇEVRE YOLU DA, 2. ÜNİVERSİTE DE, YATIRIM ADASI DA, YENİ HAVALİMANI DA GELİYOR. TRABZON AK PARTİ İKTİDARINDA NE İSTEMİŞSE ALMIŞTIR, BUNDAN SONRA DA DAHA FAZLASINI ALACAKTIR" DEDİ

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Trabzon Milletvekili adayı Süleyman Soylu, "Trabzon’a hızlı treni getiriyoruz, Şehir Hastanesi de, Güney Çevre Yolu da, 2. Üniversite de, Yatırım Adası da, Yeni Havalimanı da geliyor. Trabzon AK Parti iktidarında ne istemişse almıştır, bundan sonra da daha fazlasını alacaktır" dedi.
Sürmene ilçesinde partisinin mitingine katılan Soylu, coşkulu kabalığa hitap etti. Soylu, “Türkiye’yi yıkmak, çökertmek istediler ama 13 yıldır doğru adımlar doğru stratejiler belirlediği için Allah’a şükürler olsun Türkiye bugün dimdik ayaktadır. Bugün başı açığı da kapalısı da öğretmen, doktor olabilmektedir. Bugün başı açığı da kapalısı da milletvekili oluyor. Buna tahammül edemiyorlar. Türkiye’nin demokrasi ve altyapı açıkları AK Parti iktidarı ile kapandı" ifadelerini kullandı.
“Bizim milliyetçiliğimiz adam gibi milliyetçiliktir” diyen Soylu, “Yüksekova Havalimanı’nı gördünüz, hem yaptık hem de ay yıldızlı bayrağımızı dalgalandırdık orada. Onlar konuşur, AK Parti yapar. Biz 13 yıldır Türkiye’mizi 4 kat zenginleştirdik. Ülkemizde ihracatımızı 4.5-5 kat artırdık, üniversite sayısını 2 katından fazlaya çıkardık. Bugün Türkiye çok önemli bir kararın arefesindedir ya bu 13 yılı bir günde ters düz edecek bir koalisyon getirecek ya da Türkiye tek başına iktidar istikametiyle 2023, 2053, 2071’e doğru adım atacaktır.13 yıldır ne bölündük, ne ekonomimiz battı, ne de askeri darbe oldu. Başarısız bir hükümet olsaydı 13 yıldır ayakta kalabilir miydi? Başarısız yönetilseydi bir ekonomi, 13 yıl boyunca dengede kalabilir miydi? Bütün bu 13 yıl ile ilgili olarak bize her şeyi söyleyebilirler ama asla ‘boyun eğdiler’ diyemezler. Tıpkı Trabzon gibi, dik durduk. Bu milletin emanetini ortada bırakıp kaçmadık. İnandığımız bir yol vardı, o yolda yürümeye devam ettik. Bugün MHP Demirtaş’ın tehditlerine bir tek kelime etmiyor. Hani milliyetçiydiniz. CHP, Demirtaş’ın tehditlerine tek kelime etmiyor. Hesapları açık ve kirli. HDP barajı geçisin meclise girsin. Düne kadar PKK’nın sözcüsü olarak gösterdikleri Demirtaş’ı bugün cici çocuk olarak, popstar olarak göstermeleri, ulusal kanallarında sürekli televizyon programlarına çıkartmaları, mitinglerinin canlı verilmesi size garip gelmiyor mu? Biz istikrar vaat ediyoruz, her kesime istikrar içinde bolluk vadediyoruz. Biz güçlü, barış içerisinde sürekli gelişen bir Türkiye vadediyoruz. Bunun için desteğinizi istiyoruz" şeklinde konuştu.
Trabzon’a yapacakları yatırımlarla Trabzon’u yatırım cenneti yapacaklarını kaydeden Soylu, “Trabzon’a hızlı treni getiriyoruz, Şehir Hastanesini, Güney Çevre Yolunu, 2. üniversiteyi, Yatırım Adasını, Yeni Havalimanını getiriyoruz. Trabzon AK Parti İktidarında ne istemişse almıştır, bunan sonra da daha fazlasını alacaktır” diye konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!