Tokatspor Teknik Direktörü Birinci:

Güncelleme Tarihi:

Tokatspor Teknik Direktörü Birinci:
Oluşturulma Tarihi: Şubat 02, 2015 13:32

- "Şampiyonluğa giden bir ekipten (Yeni Malatyaspor) deplasmanda 1 puan almak çok iyi bir sonuç"

Haberin Devamı

TOKAT (AA) - Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Tokatspor'un teknik direktörü Mehmet Birinci, Yeni Malatyaspor gibi şampiyonluğa giden bir ekipten deplasmanda 1 puan almalarının çok iyi bir sonuç olduğunu söyledi.

Birinci, AA muhabirine yaptığı açıklamada, grupta dün deplasmanda Yeni Malatyaspor ile 2-2 berabere kaldıklarını anımsattı. Yeni Malatyaspor'un maça iyi başladığını belirten Birinci, "Bize ilk 15-20 dakika iyi bir baskı kurdular, o arada golü buldular. Biz de golden 2 dakika sonra golü bulduk. Oyunda dengeyi sağlamıştık. O arada rakipten bir oyuncu kırmızı kart gördü, böylece bizim açımızdan oyuna biraz daha rahatlık geldi. Rakip ikinci golü buldu, akabinde bir oyuncu daha kırmızı kart görünce biz, bir gol daha bulduk" diye konuştu.

Haberin Devamı

Rakip takımın 9 kişi kalmasıyla oyunda kontrolü ele geçirdiklerini dile getiren Birinci, "O sırada biz ne kadar da baskılı oynasak da üçüncü golü bulamadık. Şampiyonluğa giden bir ekipten deplasmanda 1 puan almak çok iyi bir sonuç. Bundan sonra önümüzdeki maçlara bakacağız" dedi.

Birinci, maçın ardından bazı taraftarların sahaya girdiğini ve üzücü olayların yaşandığını belirterek, şunları söyledi:

"Bunlar, olmaması gereken şeyler çünkü Malatya seyircisi, centilmen seyircidir. Bunların olmaması lazım. Takımları şampiyonluğa oynuyor. Benim gördüğüm Malatya takımı, taraftarıyla ateşlenen bir takım. Sahaları kapanırsa ne olur bilemiyorum."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!