Tokatspor Teknik Direktörü Birinci:

Güncelleme Tarihi:

Tokatspor Teknik Direktörü Birinci:
Oluşturulma Tarihi: Ocak 24, 2015 15:38

-"Tarsus İdman Yurdu maçını kazanmak istiyoruz"

Haberin Devamı

TOKAT (AA) - Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Tokatspor Teknik Direktörü Mehmet Birinci, "Tarsus İdman Yurdu maçını kazanmak istiyoruz" dedi.

Birinci, AA muhabirine yaptığı açıklamada, takımında geçen hafta 4-1 kaybedilen Ümraniye maçı sonrası bozulan moralleri düzelttiklerini söyledi.

Hafta boyunca çok iyi çalıştıklarını belirten Birinci, "Yarın sahamızda Tarsus İdman Yurdu ile karşılaşacağız. Bu maçın hazırlıklarını tamamladık ve takım kampa girdi. Zor bir maç olacak. Tarsus İdman Yurdu maçını kazanmak istiyoruz. İnşallah kazanırız. Yarın bütün taraftarlarımızı maça bekliyoruz. Bizi 90 dakika boyunca desteklesinler" diye konuştu.

Transfer çalışmalarının devam ettiğini anlatan Birinci, şunları kaydetti:

"Çalışmalarımızı yönetim kurulu ile uyum içinde sürdürüyoruz. Takımda eksik yerlere transferler yaptık. Biliyorsunuz bir dönem Fenerbahçe forması da giyen Yasin, bir kaç hafta içinde takımla birlikte çalışmalara başlayacak. Maç eksiği var. Görüşmelerimiz sürüyor. Takıma bir kişiyi daha transfer etmek istiyoruz. Kısa sürede transfer çalışmalarını tamamlarız. Bir an önce takıma katılır."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!