Yunanistan Edirne Konsolosu Charitidou, Başkan Eşkinat’ı ziyaret etti

Güncelleme Tarihi:

Yunanistan Edirne Konsolosu Charitidou, Başkan Eşkinat’ı ziyaret etti
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 15, 2016 12:49

Yunanistan Edirne Konsolosu Charitidou, Başkan Eşkinat’ı ziyaret etti

Haberin Devamı

TEKİRDAĞ,(DHA)-YUNANİSTAN Edirne Konsolosu Evi Charitidou, Tekirdağ’ın Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat’ı makamında ziyaret etti.
Süleymanpaşa Belediyesi’nin Eski Tekirdağ Fotoğrafları Müzesi projesi kapsamında Tekirdağ üzerine uzun yıllardır çalışmalarını sürdüren ve 3 bin fotoğraflık Tekirdağ’ın eski fotoğraflarının bulunduğu arşive sahip Dimitrios Mavridis'i Yunanistan’da ziyaret etmesi ve böyle bir müzenin açılacak olmasından dolayı mutluluk duyduğunu dile getiren Charitidou, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat’ı projeden dolayı tebrik etti.
Eski Tekirdağ Fotoğrafları Müzesi’nin açılışında da olmak istediğini dile getiren Charitidou, müzenin şehrin tarihi açısından oldukça önemli olduğunu ve şehre çok sayıda ziyaretçi çekeceğini ifade etti. Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Yunanistan Edirne Konsolosu Evi Charitidou’nun nazik ziyaretinden dolayı mutlu olduğunu dile getirirken projeye verdiği destekten dolayı teşekkür ederek Süleymanpaşa Belediyesi’nin içeriğinde lokum ve çikolata ile Süleymanpaşa Belediyesi simgeli çeşitli hediyelerin yer aldığı hediye paketinden takdim etti.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!