Trakya Turizm Platformu Toplandı

Güncelleme Tarihi:

Trakya Turizm Platformu Toplandı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 08, 2015 14:28

TRAKYA KALKINMA AJANSI KOORDİNASYONUNDA EDİRNE, KIRKLARELİ VE TEKİRDAĞ İLLERİNİN KÜLTÜR VE TURİZM MÜDÜRLÜĞÜ, ÜNİVERSİTE VE BELEDİYE TEMSİLCİLERİNİN KATILIMIYLA OLUŞTURULAN TRAKYA TURİZM PLATFORMU, OLAĞAN TOPLANTISINI TRAKYA KALKINMA AJANSI MERKEZİNDE GERÇEKLEŞTİRDİ.

Trakya Kalkınma Ajansı koordinasyonunda Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ illerinin Kültür ve Turizm Müdürlüğü, üniversite ve belediye temsilcilerinin katılımıyla oluşturulan Trakya Turizm Platformu, olağan toplantısını Trakya Kalkınma Ajansı merkezinde gerçekleştirdi.
Trakya Kalkınma Ajansı’nın Tekirdağ’da bulunan merkez binasında yapılan toplantıya Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut Şahin, TÜRSAB Trakya Bölgesel Yürütme Kurulu ve Trakya Turizm Platformu Başkanı Orhan Çebi ve kamu kurumlarının temsilcileri katıldı.
Toplantıda, Trakya Bölgesi’nin farklı hedef kitlelerce bilinirliğinin artırılması, Trakya Kalkınma Ajansı tarafından hazırlanan Turizm Master Planı’nında değinilen konuların hayata geçirilmesi amacıyla yürütülen çalışmalar hakkında bilgi paylaşımında bulunuldu. Nisan ayı içerisinde tur operatörlerine yönelik olarak düzenlenen Trakya gezisinin sonuçlarının değerlendirildiği toplantıda bölge turizmini geliştirecek farklı proje önerileri de görüşüldü.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!