Tekirdağ'dan kısa kısa

Güncelleme Tarihi:

Tekirdağdan kısa kısa
Oluşturulma Tarihi: Kasım 26, 2014 13:21

- Marmara Belediyeler Birliği, Kosova ve Makedonya'ya gezi düzenledi

Haberin Devamı

TEKİRDAĞ (AA) - Marmara Belediyeler Birliği, Kosova ve Makedonya'ya gezi düzenledi.

Marmara Belediyeler Birliği'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, birliğe üye belediye başkan ve yardımcıları için Kosova'da Mamuşa Belediyesi ve Makedonya'daki Gazibaba Belediyesine gezi düzenledi.

Geziye, Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu ve Pınarhisar Belediye Başkanı Mustafa Cingöz ile Gemlik, İvrindi, Körfez, Kadıköy, Ümraniye ve Başakşehir Belediyelerinden başkan yardımcıları ve meclis üyeleri katıldı.

Ziyaret sırasında Mamuşa Belediye Başkanı Arif Bütüç, misafir ettiği Marmara Belediyeler Birliği üyelerine yaptığı konuşmada, Türkiye’ye minnettar olduklarını belirterek, "Türkiye'den ülkemizin kalkınması için bize her türlü destek sağlanıyor, burada Osmanlı’dan kalan 600 yıllık bir tarih varsa, siz bize bir 600 yıl daha katıyorsunuz" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

- Belediye Kültür Merkezi'nde Zehr-i Nefs oyunu sahnelendi

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezinde, Retorik tiyatro ekibi oyuncuları Metin Yıldırım, Mehmet Kurt, Ayhan Işık ve Hakan Aysel tarafından sigaranın zararlarını konu alan "Zehr-i Nefs" adlı oyun sergilendi.

Oyunu Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Süleymanpaşa Belediye Başkan yardımcıları Mustafa Özdemir, Gülferah Güral, Süleymanpaşa Belediyesi meclis üyeleri ve personeli izledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!