Şampiyon Tredaş Spor Kupasını Aldı

Güncelleme Tarihi:

Şampiyon Tredaş Spor Kupasını Aldı
Oluşturulma Tarihi: Mart 04, 2015 16:49

TEKİRDAĞ YILDIZ ERKEKLER BASKETBOL LİGİ’NDE GEÇTİĞİMİZ HAFTA TEK YILDIZ 59 SPOR KULÜBÜ’NÜ MAĞLUP EDEREK ŞAMPİYONLUĞUNU İLAN EDEN TREDAŞ SPOR, DÜZENLENEN TÖREN İLE ŞAMPİYONLUK KUPASINI ALDI.

Tekirdağ Yıldız Erkekler Basketbol Ligi’nde geçtiğimiz hafta Tek Yıldız 59 Spor Kulübü’nü mağlup ederek şampiyonluğunu ilan eden TREDAŞ Spor, düzenlenen tören ile şampiyonluk kupasını aldı.
Tekirdağ İsmet İnönü Kapalı Spor Salonu’nda sezonun son maçında TREDAŞ Spor’un rakibi Çorlugücü Spor Kulübü’nün sahaya çıkmaması dolayısıyla kupa törenine geçildi. TREDAŞ Spor Kulübü Başkanı Bünyamin Gılbaz, TREDAŞ Spor Genel Sekreteri Zeki Çalışkan ve TREDAŞ Spor Genel Menajeri Mesut Uçar’ın da hazır bulunduğu törende, TREDAŞ Spor’a şampiyonluk madalyalarını ve kupasını Tekirdağ Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü Abdulkerim Kasap verdi.
Kupayı büyük bir coşkuyla kaldıran TREDAŞ Spor Antrenörü Hakan Gamtüre, yönetim ve oyuncular, şampiyonluğun sevincini doyasıya yaşadı. Taraftarların da sahaya girmesiyle birlikte şampiyonluk sevincinde görülmeye değer anlar yaşandı.
TREDAŞ SPOR TAKIMINDAN VEFA ÖRNEĞİ
Zor bir sezonunun ardından şampiyonluğu elde eden Potanın Şimşekleri, kupa töreninden sonra ayağından geçirdiği operasyon sonucu takımdan bir süre uzak kalan arkadaşları İsmail Demir’i evinde ziyaret ederek, şampiyonluk kupasını getirdi. Büyük bir vefa örneği sergileyen TREDAŞ Spor yöneticileri ve takımı, şampiyonluk sevincini sakatlanan takım arkadaşları İsmail Demir ile birlikte tekrar yaşadı.
Demir ise şampiyonluk kupasını görünce duygulanarak, başta antrenör Hakan Gamtüre olmak üzere tüm takıma ve yönetime teşekkür etti.
Tekirdağ’da Şampiyonluk kupasını kaldıran TREDAŞ Spor Yıldız Takımı, 10-14 Mart 2015 tarihlerinde Düzce’de yapılacak olan Marmara Grup Şampiyonası’nda Tekirdağ’ı temsil edecek.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!