Sağlık Bakanı Müezzinoğlu Tekirdağ'da

Güncelleme Tarihi:

Sağlık Bakanı Müezzinoğlu Tekirdağda
Oluşturulma Tarihi: Şubat 22, 2015 18:30

- Bakan Müezzinoğlu: - "Zaman zaman iftiralarla, zaman zaman tuzaklarla, zaman zaman tehditlerle, zaman zaman bizi özelimizle, evlatlarımızla, eşlerimizle tehdit edenler oluyor. Bu canı veren de belli, alacak olan da belli. Sen hangi tehdidi yaparsan yap vız gelir tırıs gider"

Haberin Devamı

TEKİRDAĞ (AA) - Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, "Zaman zaman iftiralarla, zaman zaman tuzaklarla, zaman zaman tehditlerle, zaman zaman bizi özelimizle, evlatlarımızla, eşlerimizle tehdit edenler oluyor. Bu canı veren de belli, alacak olan da belli. Sen hangi tehdidi yaparsan yap vız gelir tırıs gider" dedi.

Müezzinoğlu, Tekirdağ Belediyesi Kültür Merkezinde düzenlenen, AK Parti Tekirdağ Kadın Kolları 4. Olağan Kongresi'nde, Şah Fırat Operasyonu sırasında kaza sonucu şehit olan Başçavuş Halit Avcı'ya rahmet, ailesi ve Türk milletine de başsağlığı diledi.

AK Parti'nin milletin partisi olduğunu ifade eden Müezzinoğlu, şöyle konuştu:

"Bu milletle beraber yürümek, AK Partiliyim diyen, AK Parti vizyonunu tanıyan her arkadaşım, ülkemi seviyorum, milletimi seviyorum bu ay yıldızlı bayrak bana heyecan veriyor umut veriyor, bu bayrak için ben şehit olurum diyebilen her kardeşim, AK Parti çatısı altında bu üç cümleyi asla unutmamalı. Biz milletin partisiyiz, biz milletin değerlerinin temsilcisiyiz, biz milletin umutlarının ve hayallerinin öncüsüyüz. Dolayısıyla siyasetimiz ben değil, millet."

Haberin Devamı

Müezzinoğlu, Türkiye'de AK Parti hükümeti döneminde sağlık alanında büyük ilerlemeler yaşandığına değindi.

Tekirdağ'a gelirken yolda Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun özel kaleminin kendisini aradığını ve şehit Halit Avcı'nın eşinin hamile olduğunu söylediğini ifade eden Müezzinoğlu, şöyle devam etti:

"Hamile eşine sabırlar diliyorum. İnşallah sağlıklı bir evlat doğurmasını Rabbim nasip etsin. Ambulans uçakla Trabzon'a mı, hiç lafı mı olur. Ambulans uçak her zaman hamile kadınımızın da emrinde, insanımızın da emrinde. Ambulans uçaklarımız, ambulans helikopterlerimiz, şimdi geçe uçuşlu ambulans helikopterlerimiz bu milletin emrinde. Bu milletin bu anlamda altyapısı da var, bu zenginliği hak eden duruşu da var. Daha iyisini yapacağız. Dünya ile yarışan değil, dünya yarışında örnek gösterilen bir Türkiye. Bunu biz başaracağız."

- "Tehditler vız gelir"

Haberin Devamı

Müezzinoğlu, Türkiye'deki başarıların esas ruhunda samimiyet, gayret ve cesaret olduğunu vurguladı.

Allah'tan başka hiç kimseden korkmayan bir inancın mensupları olduğunu ve hesabı sandıkta verdiklerini belirten Müezzinoğlu, şunları anlattı:

"Onun için cesur olacağız. Zaman zaman iftiralarla, zaman zaman tuzaklarla, zaman zaman tehditlerle, zaman zaman bizi özelimizle, evlatlarımızla, eşlerimizle tehdit edenler oluyor. Bu canı veren de belli, alacak olan da belli. Sen hangi tehdidi yaparsan yap vız gelir tırıs gider. Yok öyle bir şey."

Müezzinoğlu, AK Parti Kurucu Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, kadını siyasette saygın bir yere taşıdığını ifade ederek, "Siyasette kadını saygın yere taşıyan misyonun babasıdır, anasıdır Recep Tayyip Erdoğan. Eşi Emine Erdoğan ile kadını sosyal yaşamın içinde, saygın siyaset yaşamının içinde hep o tuttu ve büyükşehir belediye başkanlığında o gün yine dünya kadar tuzaklar, dünya kadar tezgahlar, ama o, 'Ben gençlerle, ben kadınlarla ben halkla, halkın bütün kesimleriyle birlikte başaracağım' dedi" diye konuştu.

Haberin Devamı

Müezzinoğlu, Türkiye'deki aile düzenini bozmaya çalışanların olduğunu dile getirdi. Sağlıklı ailenin, güçlü aile yapısının bozulmaya çalışıldığını vurgulayan Müezzinoğlu, şunları kaydetti:

"Sonra da Özgecan kardeşlerimiz gibi insanlık dışı katliamlardan sonra da ah bu katliamlar nasıl olur diye yine feveran kopar. Bir insana insani değerleri vermezsen, bir insana milli değerleri vermezsen, bir insana manevi değerleri vermezsen, bir insana İslami değerleri vermezsen o insandan hayvanın bile yapamayacağı canilikleri beklerken niye hayrete düşüyorsun. Başörtüsüyle uğraştın, Kuran kurslarıyla uğraştın, imam hatiplerle uğraştın, milletin değerleriyle uğraştın, milletin aile yapısıyla uğraştın, bu milletin değerlerinden ne istiyorsun. Bu millet dünyaya medeniyet sunmuş güçlü değerleri olan bir millet. Kendisi için istediğini bir başkası için isteyen, kendisine yapılmasını istemediği hiçbir kötülüğü bir başkasına yapılmamasını merkezine almış değerler silsilesi olan bu milletin değerlerini niye dejenere etmekten ne istifade ettin."

Haberin Devamı

Bu arada, Sağlık Bakanlığı sayesinde ABD'de organ nakli olduktan sonra sağlığına kavuşan Refiye Yılmaz, Müezzinoğlu ile kongrede bir süre sohbet etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!