NKÜ'den kısa kısa

Güncelleme Tarihi:

NKÜden kısa kısa
Oluşturulma Tarihi: Aralık 17, 2014 15:04

- NKÜ'de Biyosistem Topluluğu tarafından 1. Kariyer Günleri çerçevesinde konferans düzenlendi.

Haberin Devamı

TEKİRDAĞ (AA) - Namık Kemal Üniversitesi (NKÜ) Biyosistem topluluğu 1. Kariyer Günleri çerçevesinde konferans düzenlendi.

Konferansa konuşmacı olarak Hema Endüstri AŞ Hidrolik Ürünler Tasarım Müdürü Gökay Uymaz katıldı.

Uymaz, öğrencilikte yapılan stajın önemine dikkat çekerek, mühendislik mesleğinin gereklerini, öğrencilerinin bu mesleğe nasıl hazırlanması gerektiği konularında bilgiler verdi ve donanımlı bir şekilde okulu bitirmenin meslek hayatına olan katkılarını anlattı.

Konferansa Trakya Üniversitesi eski rektörlerinden Prof. Dr. Poyraz Ülger, NKÜ Ziraat Fakültesi Biyosistem Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ahmet Nedim Yüksel, Bölüm Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Türkan Aktaş, Tarımsal Makine Sistemleri Anabilim Dalı Başkanı Prof.Dr. Bahattin Akdemir ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Haberin Devamı

- Cemile Yeşil Anadolu Lisesinden NKÜ'ye Ziyaret

Çorlu Cemile Yeşil Anadolu Lisesi 12. Sınıf öğrencileri, Namık Kemal Üniversitesini (NKÜ) ziyaret etti.

NKÜ Basın ve Halkla İlişkiler Birimi organizasyonu çerçevesinde öğrenciler, Ziraat Fakültesi, NKÜ Morfoloji binası, tıp öğrencilerinin eğitim gördüğü anatomi laboratuarları, Fen-Edebiyat Fakültesi ve Merkez Kütüphanenin yanı sıra spor kompleksini ziyaret etti.

Gezdirilen öğrencilere, birimlerin tanıtım sorumluları tarafından bölümler hakkında ayrıntılı bilgi verildi.

Öğrencilerin üniversiteyle ilgili sorularının da yanıtladığı programda öğrenciler, kampüsteki ortamı görme imkanı buldu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!