Malkara Belediyespor, Yenilenen 14 Kasım Stadında İlk Maçına Çıkacak

Güncelleme Tarihi:

Malkara Belediyespor, Yenilenen 14 Kasım Stadında İlk Maçına Çıkacak
Oluşturulma Tarihi: Kasım 13, 2015 12:41

MALKARA BELEDİYESPOR, YENİLENEN 14 KASIM STADI'NDA İLK MAÇINA ÇIKACAK

Tekirdağ Süper Amatör Ligi’nde mücadele eden Malkara Belediyespor, yenilenen 14 Kasım Stadı’nda ilk maçına çıkacak.
Bozulan zeminde çim iyileştirme ve statta yapılan onarım çalışmaları sebebiyle 2015 – 2016 futbol sezonunun açılışını kendi saha ve seyircisi önünde yapamayan Malkara Belediyespor, 14 Kasım Stadı’nın yeniden hizmete açılmasının ardından, Tekirdağ Süper Amatör Ligi’nin 5. haftasında ilk kez kendi evinde müsabakaya çıkacak.
Malkara Belediyespor Kulüp Yönetimi, Büyük Çınarlıspor maçı öncesinde hem stat açılışı hem de Malkara Belediyespor’un 2015 – 2016 tanıtımının yapılması amacıyla 15 Kasım Pazar günü saat 11.30’da 14 Kasım Stadı’nda açılış töreni gerçekleştirecek. Açılışta Malkara Belediyespor’un U-11, U-12, U-16 yaş kategorilerindeki alt yapı takımları, Tekirdağ Süper Amatör Lig’de mücadele eden Malkara Belediyespor A takımı ile Türkiye 3. Voleybol Erkekler Ligi’nde yer alan Malkara Belediyespor Voleybol Takımının tanıtımları, kurban kesimi ve plaket takdimi yapılacak. Müsabaka öncesinde taraftarlara ikramlarda bulunulacak ve saat 13.00’de Malkara Belediyespor - Büyük Çınarlıspor müsabakası oynanacak.
Malkara Belediye Başkan Yardımcısı Malkara Belediyespor Kulüp Başkanı Celal Yılmaz, kendi saha ve seyircileri önünde oynayacakları ilk maça tüm taraftarları davet ederek, "Stadımızın durumu geçtiğimiz sezon hiç iyi durumda değildi. Malkara Belediyesi olarak stat zemininde çim iyileştirme çalışmalarını gerçekleştirdik, tribünlerde ve soyunma odalarında tadilat onarım yaptık. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. 2015 - 2016 sezonunda kendi saha ve seyircimiz önünde oynayacağımız ilk maçımıza tüm taraftarlarımızı davet ediyorum. Bu önemli maçta taraftarlarımızın da desteğiyle sahadan üç puan ile ayrılacağımızı düşünüyorum. Takımıza güvenimiz sonsuz. Oynadığımız üç maçta iki galibiyetimiz bulunuyor ve bu müsabakadan da alacağımız üç puan ile zirveye bir adım daha yaklaşmış olacağız. Bu sezon da Bölgesel Amatör Lige yükselme hedefiyle yola çıktık. Taraftarlarımızın da vereceği destekle sezon sonunda hedefimize ulaşacağız. Belediye Başkanımız Ulaş Yurdakul’un da her zaman söylediği gibi gençlerimizin spor alışkanlığı kazanabileceği bir Malkara için uğraştık ve bunun da meyvelerini aldık. Alt yapı kategorilerindeki takımlarımız büyük umut veriyor ve çok iyi durumdalar. Ayrıca Malkara Belediyespor – Büyük Çınarlıspor maçının ardından stattaki tüm taraftarlarımızla birlikte 14 Kasım Kapalı Spor Salonuna geçerek 3. ligde mücadele eden voleybol takımımızın Eğirdir Elmaspor ile oynayacağı voleybol maçında voleybolcu kardeşlerimize destek vereceğiz" dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!