UltrAslan'dan anlamlı ziyaret 

Güncelleme Tarihi:

UltrAslandan anlamlı ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Aralık 05, 2018 14:48

UltrAslan'dan anlamlı ziyaret 

Haberin Devamı

Onur KAYA/KAPAKLI(Tekirdağ),(DHA)- GALATASARAY'ın taraftar grubu UltrAslan Çerkezköy temsilciliği üyeleri Hakkari'nin Şemdinli ilçesi Süngütepe üs bölgesinde 9 Kasım günü 7 askeri şehit olduğu patlamada yaralanan gazi er Sezer İldeş'i evinde ziyaret etti.

Kapaklı'nın Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Seçkin Dilsiz ile birlikte gazi Sezer İldeş'in evini ziyaret eden ultrAslan Çerkezköy temsilcisi Caner Can ve beraberindeki taraftarlar İldeş'e geçmiş olsun dileklerinde bulunarak Galatasaray forması ve atkısı hediye etti.  İldeş'e geçmiş olsun dileğinde bulunan UltrAslan Çerkezköy temsilcisi Caner Can, "Bu ülke, bu Cumhuriyet gazilerimizin ve şehitlerimizin onurlu varlığı ile kurulmuştur. Gazilerimizin ve şehitlerimizin anısına her anlamda, her zaman sahip çıkmalıyız. Onlara olan vefa borcumuzu asla ödeyemeyiz. Tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralı askerlerimize ve gazilerimize de acil şifalar diliyoruz" dedi.

Can, Galatasaray taraftarı olan gazi Sezer İldeş'i en yakın zamanda Türk Telekom Stadyumu'nda takımlarının maçına götürecekleri sözünü verdi. 
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!