İlkokul öğrencilerinden 'çim adam'

Güncelleme Tarihi:

İlkokul öğrencilerinden çim adam
Oluşturulma Tarihi: Mart 24, 2018 15:30

İlkokul öğrencilerinden 'çim adam'

Haberin Devamı

 

Murat YAYIN/MALKARA(Tekirdağ),(DHA)-TEKİRDAĞ'ın  Malkara ilçesine bağlı Kozyörük İlkokulu okul öncesi öğrencileri 21 - 26 Mart Orman Haftası ve Ağaç Bayramı kapsamında ziyaret ettikleri Ziraat Odası'nda çim adam yaptı.

Kozyörük İlkokulu okul öncesi öğrencileri öğretmenleri Fulya Bayraktar ve velileriyle Malkara Ziraat Odası'nı ziyaret ettiler. Öğrencilere burada ziraat mühendisleri ve tarım danışmanları Hülya Demir, Sevcan Arap ve Ece Sancar tarafından öğrencilere, orman sevgisi, ormanları korumak, ormanın önemini ve ormanın yararları hakkında bir slayt sunumu gerçekleştirdiler. Sunum ardından minikler,
kadın çorabından çim adam yaptı. Mühendisler, öğrencilere birde ağaç dikme ödevi verdi. Öğrencilerde ailelerine ağaç dikme sözü verdi. 

Ziraat mühendisi Hülya Demir, "Çocukalara bırakacağımız en büyük mirasımız doğadır. Onlara farkındalık yaratmaya çalıştık. Orman sevgisi, ormanları korumak, ormanın önemini ve ormanın yararları hakkında öğrencilerimize bilgilendirme yaptık. Ziraat odamıza gelmek isteyen öğrencilerimizi her zaman bekleriz" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!