Ticaret Borsası üyelerine oryantasyon eğitimi

Güncelleme Tarihi:

Ticaret Borsası üyelerine oryantasyon eğitimi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 09, 2017 10:04

Ticaret Borsası üyelerine oryantasyon eğitimi

Haberin Devamı

SİVAS, (DHA)- SİVAS Ticaret Borsası yönetim kurulu ve meclis üyelerine yönelik borsa mevzuatı, akreditasyon bilgilendirme ve oryantasyon süreci hakkında eğitim semineri düzenlendi.

Sivas Ticaret Borsası Akreditasyon çalışmaları kapsamında düzenlenen ´Borsa Mevzuatı ve Oryantasyon´ eğitim semineri, Sivas Ticaret Borsası Başkanı Abdulkadir Hastaoğlu, Meclis Başkanı İhsan Aksoy, Yönetim Kurulu Üyeleri, Meclis Üyeleri ve Genel Sekreter Sema Görcün’ün katılımıyla gerçekleştirildi.

'Yeni Dönem, Yeni Yönetim, 5 Yıldızlı Hizmet' anlayışıyla TS ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemleri belgesini alarak Akredite Borsalar arasına giren Sivas Ticaret Borsası, Akreditasyon çalışmaları kapsamında Borsa Meclis Üyeleri ve Yönetim Kurulu üyelerine Eğitimci Mehmet Besleme tarafından Meclis Toplantı Salonunda Oryantasyon Eğitimi verildi. Eğitimde Borsa Meclisi ve Yönetim Kurulu üyelerine, 5174 Sayılı Odalar Ve Borsalar Kanunu, Ticaret Borsasının Görevleri, Borsalarda Tescil, Borsa Muamelat Yönetmeliği, TOBB İle Odalar ve Borsalar Bütçe ve Muhasebe Yönetmeliği ve Akreditasyon Sistemi konularında bilgiler verildi.

Üye memnuniyetinin en önde gelen önceliklerinden biri olduğuna vurgu yapan Sivas Ticaret Borsası (STB) Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Hastaoğlu, geleneksel metotlarla üye beklentilerini karşılamaya çalışmanın günümüzde yeterli olmadığını söyledi. Üyelerine daha iyi hizmet sunabilmek adına sürekli eğitimler organize ettiklerini belirten Başkan Hastaoğlu, "Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Akreditasyon Sistemi de bunlardan biri. Akreditasyon çalışmaları kapsamında düzenlenen eğitimler sonucunda sisteme layık bir şekilde memnuniyet odaklı çalışmalarımıza devam edeceğiz" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!