Sivas'tan kısa kısa

Güncelleme Tarihi:

Sivastan kısa kısa
Oluşturulma Tarihi: Kasım 20, 2014 16:36

- Hafik'te 355 aileye kömür yardımı yapıldı

Haberin Devamı

SİVAS (AA) - Sivas'ın Hafik ilçesinde ihtiyaç sahibi 355 aileye kömür yardımı yapıldı.

Hafik Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Ayten Özbek, AA muhabirine yaptığı yazılı açıklamada, ilçe merkez ve köylerinde 355 aileye kömür yardımı yapıldığını söyledi.

Kömürlerin büyük oranda ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırıldığını dile getiren Özbek, "İlçe merkezinde 145 aileye ikişer ton olmak üzere 290 ton kömür yardımı yapıldı. İlçe merkezindeki ailelerin tamamına kömürleri ulaştırdık. Köylerimizde ise 210 aileye birer ton olmak üzere kömür dağıtımı sürüyor. Yakın bir zamanda köylerimiz ile birlikte toplamda 500 ton kömürü ailelere ulaştırmış olacağız" diye konuştu.

- Sivas'ı Gemerek temsil edecek

Gemerek Kaymakamlığından yapılan yazılı açıklamada, Ankara’da düzenlenecek 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlamalarına Gemerek Şehit Ahmet Karahan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Mobilya ve İç Mekan Tasarımı Alan Şefi Nevzat Bulut'un davet edildiği bildirildi.

Haberin Devamı

Açıklamada, geçen yıl 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlamalarına aynı okulun Elektrik-Elektronik Teknolojisi Alan Şefi Alper Ulaş'ın davet edildiği ve Ulaş'ın, Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay ve Cumhurbaşkanı Abdullah Gül tarafından kabul edildiği anımsatıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!