Sivas Demirspor gençlerine güveniyor

Güncelleme Tarihi:

Sivas Demirspor gençlerine güveniyor
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 09, 2017 13:49

Sivas Demirspor gençlerine güveniyor

Haberin Devamı

SİVAS, (DHA)- SİVAS Demirspor 4-7 Mayıs 2017 tarihlerinde oynanan U19 ligi Türkiye Şampiyonası elemelerinde Yozgat’ta oynadığı 3 müsabakayı da kazanarak gruptan çıktı.
Sivas Demirspor Kırşehir ve Ankara temsilcilerini mağlup ettikten sonra finalde Ankara Cebecispor ile karşı karşıya geldi. Sivas Demirspor rakibini 3-0 mağlup ederek Yozgat grup şampiyonu oldu. Sivas Demirspor U19 bu sonuçla son 24 takım arasına adını yazdırdı. TÜDEMSAŞ Genel Müdürü ve Sivas Demirspor yönetim kurulu Başkanı Yıldıray Koçarslan, Sivas Demirspor çatısı altında gençlere yatırım yaptıklarını belirterek, "Önümüzdeki yılların Sivas Demirspor’unu oluşturuyoruz. U19 ekibimizdeki çocuklarımızın bir çoğu bu sezon abileriyle A takımda forma giydi. Tecrübe kazandılar. İnşallah Türkiye Şampiyonu olmak istiyoruz. Hedefimiz Sivas’a Türkiye şampiyonluğunu getirmek. Bu başarıda pay sahibi olan yönetici, teknik heyet ve futbolcularımızı tebrik ediyorum" dedi. Koçarslan ayrıca 5 farklı branşta spor faaliyetlerinin sürdüğünü söyledi.

KÖMÜRLÜOĞLU İLE DEVAM
Öte yandan Bölgesel Amatör Lig'de yer alan Sivas Demirspor yönetimi yeni sezonda de Teknik Direktör Ahat Kömürlüoğlu ile yola devam etme kararı aldı. Sivas Demirspor Kulübünden yapılan yazılı açıklamada, "BAL 6'ıncı Grupta mücadele eden kulübümüzde göreve başladıktan sonra ekibimizin kısa sürede toparlanarak yükselişe geçmesine vesile olan hocamıza çok teşekkür ediyoruz. Özellikle kulübümüz alt yapısındaki genç futbolcularımıza güvenerek müsabakalarda forma şansı veren ve son 6 karşılaşmasını galibiyetle kapatarak ligde rahat bir nefes alınmasını sağlayan Teknik Direktörümüz Ahat Kömürlüoğlu ile 2017-2018 futbol sezonunda mücadelemizi sürdüreceğiz. Hayırlı ve uğurlu olsun" denildi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!