Sivas Belediyespor'da 10 imza

Güncelleme Tarihi:

Sivas Belediyesporda 10 imza
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 12, 2017 15:50

Sivas Belediyespor'da 10 imza

Haberin Devamı

Gökhan CEYLAN / SİVAS, (DHA)- SPOR Toto 2'nci Lig Beyaz Grup takımlarından Sivas Belediyespor, kulüp binasında düzenlenen imza töreninde 10 futbolcu ile sözleşme imzaladı.
Sivas Belediyespor kulüp binasında düzenlenen imza töreninde, kaleciler Ramazan Haklı ve Serkan Demirkol, sol bek Fatih Çıplak, stoper Uğur Bulut, orta saha oyuncuları Hüseyin Bak, Samet Katanalp ve Hakan Yağmurkaya ile forvet oyuncuları Ahmet Arı, Sinan Akaydın ve Erer Görür ile anlaşma imzaladı. Futbolcularla tek tek anlaşma imzalayan Sivas Belediyespor Kulüp Başkanı Hasan Karaman, transferde belirli bir noktaya geldiklerini ancak henüz tamamlamadıklarını belirtti, şöyle konuştu:
"Bundan sonraki aşamada takımımız bir kampa gidecek. Kampta hocamız takımın durumunu daha iyi görecek, daha iyi değerlendirecek. Eğer hocamız bu kampta yine eksiklikler görürse, bu eksiklikleri giderecek şekilde tekrar bir çalışmaya gireceğiz. İnşallah bu oyuncularımız önemli katkı sağlar. Hedefimiz belli, 1'inci Lig. Bu hedeften vazgeçemeyiz. İnşallah bu hedefimize ulaşacağımıza inanıyorum."
İmza töreninde Bayburtspor'dan transfer edilen forvet oyuncusu Eren Görür, "Genç ve yetenekli arkadaşlardan oluşan bir takımımız var. Takımın geçen yıl yakaladığı başarı ortada. Bu senede hedefimiz inşallah şampiyonluk. Olmazsa ilk 5'in içinde olmaya çalışacağız. Bu doğrultuda çalışmalarımıza da başladık" dedi.
Tire 1922 Spor'dan transfer edilen orta saha oyuncusu Hakan Yağmurkaya ise güzel bir camiaya geldiğini belirtti, "Transferimde emeği geçenlere teşekkür ederim. Hedefleri olan, geçen yıl play-off oynayan bir kulübe geldik. Bu yıl hedefleri daha da yükseltip şampiyonluk hedefliyoruz" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!