Öztürk'ten oda ve borsa ziyareti

Güncelleme Tarihi:

Öztürkten oda ve borsa ziyareti
Oluşturulma Tarihi: Kasım 17, 2016 15:28

Öztürk'ten oda ve borsa ziyareti

Haberin Devamı

SİVAS, (DHA)- TÜRKİYE Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Üyesi ve Konya Ticaret Odası (KTO) Başkanı Selçuk Öztürk, Sivas temasları kapsamında Ticaret ve Sanayi Odası ve Ticaret Borsası’nı ziyaret etti.

Oda ve borsa yönetim kurulu üyeleri ile istişarelerde bulunan Başkan Öztürk, ilk olarak Ticaret Borsası'nı ziyaret etti. Ziyarette Sivas Ticaret Borsası Başkanı Abdulkadir Hastaoğlu, Meclis Başkanı İhsan Aksoy ve Yönetim Kurulu Üyeleri Tarık Günhan ve Hilmi Gül ile bir araya geldi. Borsa ziyaretinin ardından Ticaret ve Sanayi Odası’na geçen Öztürk, STSO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Zeki Özdemir ve Yönetim Kurulu Üyesi Özgür Duman ile bir araya geldi.

Oda ve borsaların görüş ve önerilerini dinleyen Öztürk, "Türkiye’deki 1,5 milyon işletmenin temsilcisi olan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, 365 oda ve borsasıyla büyük bir ailedir. Oda ve borsalarımızın birlik ve beraberliğe verdiği önem 15 Temmuz darbe girişiminin ardından daha da artmıştır. TOBB yönetimi olarak tüm oda ve borsalarımızla istişarelerde bulunarak, talep ve önerilerini dinleyerek verdikleri hizmetin kalitesini artırmaya çalışıyoruz. TOBB Yönetim Kurulu Başkanımız Rifat Hisarcıklıoğlu da odalar ve borsaların birlik ve beraberliğine hassasiyetle önem vermektedir. Gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerde oda ve borsalarımızın hizmet üretme noktasında kararlı ve azimli olduğunu görmek bizleri mutlu etmiştir. Misafirperverliğiniz için teşekkür ediyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum" dedi.

Sivas Ticaret ve Sanayi Odası ile Sivas Ticaret Borsası yöneticileri ise TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Selçuk Öztürk’ün ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek oda ve borsalara verdikleri destekten dolayı TOBB yönetimine teşekkür ettiler.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!