KÖYDES çalışmaları değerlendirildi

Güncelleme Tarihi:

KÖYDES çalışmaları değerlendirildi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 01, 2017 14:19

KÖYDES çalışmaları değerlendirildi

Haberin Devamı

SİVAS, (DHA)- SİVAS Valisi Davut Gül başkanlığında yapılan 2017 yılı haziran ayı Kırsal Altyapıyı Destekleme Projesi (KÖYDES) toplantısında hizmet ve yatırımlar ele alındı.
Sivas İl Özel İdaresi Encümen Salonu'nda düzenlenen toplantıya Vali Yardımcıları Sezgin Üçüncü, Zihni Yıldızhan, Yeli Yıldızhan, Can Aksoy, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri ve Vali Yardımcısı Mehmet Nebi Kaya, ilçe kaymakamları ile İl Özel İdaresinin bazı birim müdürleri katıldı. Vali Davut Gül, KÖYDES kapsamında ilimiz genelinde yapılacak çalışmaları değerlendirdikleri ifade ederek, Türkiye genelinde olduğu gibi Sivas'ta da altyapı alanında yoğun bir çalışma bulunduğunu söyledi. 2017 yılı KÖYDES ödeneğinin artığını ve bu çerçevede iş sayısının yükseldiğine dikkat çeken Gül, işlerin zamanında ve kaliteli yapılabilmesinin önemli olduğunu vurguladı. Altyapı çalışmaları kapsamında köylerden gelen yoğun talebe cevap vermek için İl Özel İdaresi ve KÖYDES kapsamında 1 milyon 700 bin metrekarenin üzerinde parke taşı dağıtılacağını söyledi.
Sıcak asfalt çalışmalarında değinen Gül, bu konuda bir planlama yapıldığını belirterek, "Küçük değil önümüzü görebileceğimiz projeler olması gerekiyor. 3 yıllık projelerimiz olacak. Önümüzdeki günlerde hazırladığımız plan netlik kazanacak. Sivas köy yolları sıcak asfalta kavuşacak. Sahada hizmet veren Sivas İl Özel İdaresinin tüm personellerine teşekkür ediyorum" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!