Kitap okuyanlar umreyle ödüllendirildi

Güncelleme Tarihi:

Kitap okuyanlar umreyle ödüllendirildi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 02, 2017 17:12

Kitap okuyanlar umreyle ödüllendirildi

Haberin Devamı

SİVAS, (DHA)- SİVAS'ta kitap okumayı sevdirmek amacıyla düzenlenen yarışmada dereceye giren öğrenciler umre ile ödüllendirildi.
Öğrencilere kitap okumayı sevdirmek, bilgi, birikim ve ufuk kazandırmak, onların milli ve manevi değerlere olan duyarlığını arttırmak amacıyla Sancaktepe Belediyesi, Sancaktepe İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Sancaktepe İmam Hatipliler Derneği, Medeniyet Yolcuları Vakfı ve Sivas İl Milli Eğitim Müdürlüğünün ortaklaşa düzenlediği '6'ıncı Kutlu Kitap Okuma Yarışması' ödül töreni düzenlendi. Fidan Yazıcıoğlu Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen kitap okuma yarışması ödül törenine Vali Davut Gül, Belediye Başkanı Sami Aydın, Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Erdem ile diğer davetliler katıldı.
Programda konuşan Vali Gül, yarışmaya katılan herkesin önemli kazançlar elde ettiğini belirterek organizasyonu düzenleyen Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem'e teşekkür etti. Gül, "Sancaktepe'yi imar ederken aynı zamanda da nesli inşa etmeye çalışıyor. Bu açıdan da çok çok önemli. İyi bir hemşehri, iyi bir belediye başkanı olduğunu biliyorduk. Şimdi de gerçekten sorumluluk sahibi ve sosyal sorumluluk projelerine vermiş olduğu destekle kendi kişiliği, kimliğini bir kez daha öğrenmiş olduk" dedi. Konuşmaların ardından Valimiz Gül, dereye giren öğrencilere umre hediye etti.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!