Kangal'da asfalt çalışmaları sürüyor

Güncelleme Tarihi:

Kangalda asfalt çalışmaları sürüyor
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 31, 2017 16:40

Kangal'da asfalt çalışmaları sürüyor

Haberin Devamı

SİVAS, (DHA)- SİVAS İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Nebi Kaya, Kangal ilçesinde yürütülen asfaltlama çalışmalarını yerinde inceledi. 
İlçedeki inceleme gezisinde Kaya’ya, Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürü İsmail Güner, Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Ahmet Yiğit ve Su ve Kanal Hizmetleri Müdürü Sami Dağ da eşlik etti. Kaya, Kangal ilçe kırsalında devam eden asfalt yama çalışmalarını yerinde inceledi. Kaya, 2017 iş sezonu içerisinde Kangal ilçesinde yürütülecek olan yol çalışmaları ile ilgili Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürü İsmail Güner'den bilgi aldı. Kangal ilçesinde bugüne kadar 258 kilometre yol ağının asfalt çalışması tamamlanırken, bu sezon ise 77 kilometre asfalt yama çalışması yapılacak.
Asfalt çalışmalarını inceledikten sonra Kaya ve beraberindekiler, Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğünce ilçede yürütülen hizmetleri de inceledi. 211 çöp konteyneri ve 1 adet çöp toplama aracı ile Kangal’da kapatılan belde belediyeleri ile Kangal Balıklı Çermik’te çöp toplama hizmetleri ile ilgili Genel Sekreter Kaya'ya bilgi sunuldu.
İlçedeki incelemelerinin ardından Kaya, Kangal Kaymakamı Sinan Aşcı'yı ve Kangal Belediye Başkanı Mehmet Öztürk'ü ziyaret ederek çalışmaları değerlendirdi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!