Başbakan Davutoğlu Sivas’a Geliyor

Güncelleme Tarihi:

Başbakan Davutoğlu Sivas’a Geliyor
Oluşturulma Tarihi: Nisan 24, 2015 10:13

Başbakan Ahmet Davutoğlu, 7 Haziran genel seçimleri çalışmaları kapsamında yarın Sivas’a geliyor.
Seçim çalışmaları kapsamında miting programına yarın başlayacak olan Başbakan Ahmet Davutoğlu, Erzurum mitinginin ardından akşam saatlerinde kent meydanında gerçekleştirilecek olan Sivas mitingine katılmak üzere kente gelecek.
Başbakan Davutoğlu’nun miting programı için Sivas Emniyet Müdürlüğü bazı cadde ve sokaklarının trafiğe kapatılacağını duyurdu.
Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu’nun ilimizi ziyaretleri ve Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştireceği miting programı nedeniyle trafik Ekiplerimiz bazı cadde ve sokakları trafiğe kapatacaktır. Buna istinaden, Cumhuriyet Meydanı’na çıkan bütün cadde ve sokaklar trafiğe kapatılacak ve meydan istikametine trafik akımı kesilecektir. Bu tedbirlere ek olarak İstasyon Caddesi 50’inci Yıl Kavşağı’ndan meydan istikametine ve Meçhul Asker Sokak meydan İstikametine, Eski Belediye Sokak, Afyon Sokak ve Ali Ağa Cami Sokak ile Hikmet Işık Caddesi girişinden Atatürk Caddesi istikametine, Atatürk Caddesi ise Dörtyol Kavşağı’ndan Cumhuriyet Meydanı istikametine, Hastaneler Kavşağı, Cumhuriyet Meydan istikametine trafiğe kapatılacaktır.” denildi.
Açıklamada vatandaşların mağdur olmaması için alternatif yolları kullanmaları ve özek araçları yerine toplu taşıma araçlarının kullanması konusunda uyarılarda bulunuldu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!