Türk Kızılay Silopi’de gıda yardımında bulundu

Güncelleme Tarihi:

Türk Kızılay Silopi’de gıda yardımında bulundu
Oluşturulma Tarihi: Nisan 06, 2024 17:19

Türk Kızılay Silopi’de gıda yardımında bulundu

Haberin Devamı

Mehmet Selim YALÇIN/SİLOPİ(Şırnak),(DHA)- ŞIRNAK’ın Silopi ilçesinde Türk Kızılay ihtiyaç sahibi ailelere gıda yardımı dağıttı.

Türk Kızılay Şırnak Şubesi il genelinde düzenlediği yardım kampanyasını Silopi ilçesinde devam ettirdi. Silopi’de daha önceden belirlenen 35 ihtiyaç sahibi aileye Kızalay ekibi tarafından gıda kolilerinin dağıtımı yapıldı. Yardımları alan aileler Kızılay ekiplerine teşekkür etti.

Kızılay Şırnak Şube Başkanı Muhittin Benek, “2024 yılı Ramazan kampanyamız devam etmektedir. Bu kapsamda sorumluluk sahamız olan Silopi, Şırnak merkez, Uludere, Beytüşşebap ve Güçlükonak’ta ramazan yardımlarımız devam etmektedir. Bu kapsamda İl merkezinde ve ilçelerimizde bugüne kadar yaklaşık 1100 gıda kolisi dağıtmış bulunmaktayız. Et konserve, kuşbaşı kavurma toplam 700 adet vermişiz vatandaşlarımıza. Bunun dışında 200 aileye ekmek yardımında bulunuyoruz. 200 ailenin günlük ekmek ihtiyacını karşılıyoruz. Yine 5 bin kişiyi bu saate kadar giydirdik. Halen devam ediyoruz. Bunun dışında Şırnak ve ilçelerinde toplamda 1660 kişiye kişi başı 2 bin TL olmak suretiyle nakdi zekat yardımında bulunduk” dedi.(DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!