Sinop Belediye Meclisi toplandı

Güncelleme Tarihi:

Sinop Belediye Meclisi toplandı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 06, 2015 13:38

Haberin Devamı

SİNOP (AA) - Sinop Belediye Meclisi 2015 yılının ilk toplantısını Belediye Başkanı Baki Ergül başkanlığında gerçekleştirdi.

CHP ve AK Parti meclis üyelerinin tamamının katıldığı toplantının açılış konuşmasını yapan Ergül, '2014 yılını tüm meclis olarak birlikte uyum içinde ve başarılı çalışmalar eşliğinde geride bıraktıklarını söyledi.

Ergül, "Umuyorum ki 2015 yılı bizler için yine başarılı çalışmaların ve ilklerin yılı olacaktır. Seçimden bu yana projelerimizin hepsini tamamladık. Elimizdeki imkanlar doğrultusunda çalışmalarımız devam ediyor. En kısa sürede yapmış olduğumuz projelerin finansmanlarını sağlayıp hayata geçirmeye başlayacağız" dedi.

Ergül, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Benim için çok önemli olan ve Sinop için milat sayılabilecek Sinop İçme Suyu Projesini hayata geçirdik. Evsel atık sorununa derin deniz deşarjı ile son verdik. İmar planlarımızın yapımı hızla devam ediyor. Birçok önemli çalışmalara birlikte imza attık. Kültürel etkinliklerimiz hızla devam ediyor. Halkımızın bizlere göstermiş olduğu teveccühe layık olmaya çalışacağız. Bu bağlamda İlk meclis çalışmamızın hayırlı olmasını diliyor yeni yılın bizlere önce sağlık, başarı ve ülkemize huzur getirmesini temenni ediyorum.''

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!