AK Parti Boyabat İlçe Başkanlığı 5. Olağan Genel Kurulu yapıldı

Güncelleme Tarihi:

AK Parti Boyabat İlçe Başkanlığı 5. Olağan Genel Kurulu yapıldı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 10, 2014 10:43

Haberin Devamı

SAMSUN (AA) - AK Parti Boyabat İlçe Başkanlığı 5. olağan Genel Kurulu yapıldı.

Bir düğün salonunda yapılan genel kurula tek liste halinde katılan Ferhat Yıldız, 165 delegenin oyunu alarak başkanlığa getirildi.

AK Parti Boyabat İlçe Başkanı Hasan Tosunoğlu, yaptığı konuşmada, "Bugün kürsüye bir veda konuşması için çıkmadım. Önceki ilçe başkanlığımdan sonra da hep partimizin bir tarafında oldum. Çünkü yılların sıkıntıları ve kokuşmuş bir düzenden, istikrarsızlıktan sonra umut ışığı olarak doğan AK Parti'miz milletimize bir sıcaklık, bir umut olmuştur. Ben gelip geçici olan bir makama veda ediyorum. Hizmet ve fedakarlık gerektiren her işte buradayım. Biriz ve beraberiz. Eksik oldu, gedik oldu ama kasten yanlışa hiçbir zaman düşmedim. Bize güvenenlerin yüzüne kara çıkarmadım" dedi

Haberin Devamı

TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı ve AK Parti Sinop Milletvekili Mehmet Ersoy da konuşmasında gündemdeki gelişmelere değindi.

"Bugün çektiğimiz sıkıntılar AK Parti'nin misyonunun Osmanlı mirasına sahip çıkmasından kaynaklanıyor. Yeniden dünyaya sözü geçen, bölgesinin, Ortadoğu'nun, Afrika'nın, Orta Asya'nın, Balkanların lideri olabilecek bir Türkiye'den duyulan rahatsızlıktan geçiyor" diyen Ersoy, şöyle devam etti:

"Şundan emin olun, Türkiye'yi gerçekten çok zor, bu kadar fırtınalı, bu kadar dalgalı, bu kadar kayalıklı bir denizde yolunu alan bir gemi kabul edersek çok emin kaptanların elinde. Çok zor, ağır günlerden geçiyoruz. Bütün coğrafyamız öyle İslam dünyasının 1,5 milyarı kan ağlıyor. Herkes üzgün, herkes çaresiz. Herkesin tek bir umudu var Recep Tayyip Erdoğan, Ahmet Davutoğlu ve Türkiye. Elbetteki bütün bunların karşılığında da bütün dünyanın bir hedefi var o da Recep Tayyip Erdoğan, Ahmet Davutoğlu ve Türkiye. Biz bütün bu olumsuzluklara rağmen bu hengameye, ağır darbelere karşı biz bu gemiyi sükunetle limanına ulaştırmaya çalışıyoruz. Ne Kobani oyunları, ne Peşmerge oyunları ne PKK'nın iki yüzlü katil çehresi bizi Türkiye'de 77 milyon birlik, beraberlik, kardeşlik içinde yaşamamıza engel olamayacaklardır. Kim ne derse desin, kim ne isterse istesin biz hiç kimseye bir şey vermek için çözüm süreci demedik. Hiç bir haini şımartmak için çözüm süreci demedik. Biz Allah rızası için 30 yıldır Türkiye'nin ayaklarına pranga olmuş, milyarlarca dolar bedel ödemiş, 50 binin üzerinde anayı ağlatmış 3 milyonun üzerinde insanı evinden köyünden etmiş, 3 binin üzerinde köyün yakılmasına, boşaltılmasına yıkılmasına neden olmuş, Mersin'i, Adana'yı, İzmir'i, Manisa'yı, Aydın'ı, İstanbul'u neredeyse bir Güneydoğu iline getirmiş bu ağır tablodan bütün ülkemizi kurtarmak için biz istedik."

Haberin Devamı

Birlik ve bütünlük vurgusu yapan Eroy, partisinin yaptığı hizmetlere de işaret ederek, "AK Parti hükumetinden Boyabat ne istediyse, diğer ilçeler ne istediyse Sinop ne istediyse hemen hemen hepsini gerçekleştirebilmiş olmanın huzurunu yaşıyoruz. Eğitim tesisi ,sağlık tesisi, spor tesisi sorunu olan bir ilçemiz kalmadı. Tarihimizin en çok doktor ve öğretmen sayısına ulaşmış bulunuyoruz. Bugüne kadar partimize hizmet etmiş, yönetimlerde görev almış bütün kardeşlerime canı gönülden teşekkür ediyorum. Allah hepinizden razı olsun. Ferhat kardeşim ve birlikte görev alacak bütün arkadaşlarıma başarılar diliyorum" diye konuştu.

AK Parti Boyabat İlçe Başkanlığı 5. Olağan Genel Kurulu'na 23.Dönem AK Parti Sinop Milletvekili Abdurrahman Dodurgalı, Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, Ayancık Belediye Başkanı Ayhan Ergün, AK Parti Sinop İl Başkanı Cengiz Tokmak, Durağan Belediye Başkanı Ahmet Kılıçaslan, Saraydüzü Belediye Başkanı Hasan Peker ve partiler katıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!