Siirt'teki köy okulları için kitap toplanacak

Güncelleme Tarihi:

Siirtteki köy okulları için kitap toplanacak
Oluşturulma Tarihi: Aralık 16, 2014 16:36

Haberin Devamı

SİİRT (AA) - Galatasaray'ın UltraAslan Taraftar Grubu Siirt Koordinatörü Mesut Karanfil, başlattıkları "Köy Okullarına Bir Kitap da Sen Ver" kampanyasıyla ildeki köy okulları için kitap toplayacaklarını bildirdi.

Karanfil, kampanya kapsamında toplanılacak kitaplarla köy okullarında eğitim gören öğrencilerin kitaba ilgisini daha da arttırmayı amaçladıklarını belirterek, Türkiye genelinde bulunan UltraAslan Taraftar Grubu koordinatörlüklerinin kampanyaya destek verdiğini söyledi.

Kampanyaya şu ana kadar birçok ilden destek geldiğini ifade eden Karanfil, "Yaptığımız çalışmalarla bir taraftar grubu olmakla kalmayıp bugüne kadar birçok sosyal sorumluluk projesini gerçekleştirdik. Koordinatörlüklerimizin desteğiyle kampanyaya yoğun ilgi olduğunu görmek bizleri sevindirdi. Toplayacağımız kitapları belli aralıklarla köy okullarımıza dağıtacağız. Kampanya ile ilgili hazırladığımız afişleri okullara ve diğer kamu kurumlarına asarak daha çok destek almaya çalıştık" dedi.

Haberin Devamı

Karanfil, kampanyaya destek olmak isteyenlerin UltraAslan Taraftar Grubu Siirt İrtibat Bürosu'na müracaat etmesini beklediklerini sözlerine ekledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!