Siirt'teki Ezidi çocukların yüzünü güldürdüler

Güncelleme Tarihi:

Siirtteki Ezidi çocukların yüzünü güldürdüler
Oluşturulma Tarihi: Aralık 08, 2014 12:47

Haberin Devamı

SİİRT (AA) - UltraAslan Taraftar Grubu, IŞİD'in saldırılarından kaçarak Türkiye'ye sığınan ve daha sonra Siirt'te kendileri için kurulan Duderan Şengal Kampı'na yerleştirilen Ezidi çocukları için çeşitli etkinlikler düzenledi.

Etkinliğe, Galatasaray'ın UltraAslan Taraftar Grubu Siirt Koordinatörü Mesut Karanfil ile kentte bulunan Mardin Gençlik ve Kültür Derneği Genel Sekreteri Gültekin Çelik ve bir grup taraftar katıldı.

Taraftar grubu, bir yandan giydikleri palyaço kıyafetleriyle Ezidi çocuklara çeşitli numaralar yaparak, bir yandan da onlara çeşitli hediyeler vererek mutlu etmeye çalıştı.

Yaptıkları ziyaret hakkında açıklama yapan Karanfil, dünyanın en güzel şeyinin gülmek olduğunu belirterek, gülmenin en çok çocuklara yakıştığını söyledi.

Haberin Devamı

Taraftarlarıyla kampa yaptıkları ziyarete değinen Karanfil, "Buradaki çocuklarla halay çekip yüz boyama etkinliği gerçekleştirdik. Arkadaşlarımız tarafından akrobatik hareketler gösterileri sunarak buradaki küçük çocuklarımızın yüzünü güldürmeye çalıştık. Fırsat buldukça ziyaretlerimizi sürdüreceğiz" ifadesini kullandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!