Durak, Başbakan Davutoğlu İle Görüşecek

Güncelleme Tarihi:

Durak, Başbakan Davutoğlu İle Görüşecek
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 24, 2015 14:02

SİİRT GAZETECİLER DERNEĞİ BAŞKANI VE SONSÖZ GAZETESİ GENEL YAYIN YÖNETMENİ ATİLLA DURAK, BÖLGEDEKİ KANAAT ÖNDERLERİYLE BİRLİKTE BAŞBAKAN AHMET DAVUTOĞLU İLE GÖRÜYECEK

Siirt Gazeteciler Derneği Başkanı ve Sonsöz Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni eski siyasetçi Atilla Durak, bölgedeki kanaat önderleri ile birlikte Başbakan Ahmet Davutoğlu’yla görüşecek.
25 Temmuz 2015 tarihinde başlayacak iki günlük Ankara ziyaretinde yer alan sivil toplum örgütü ve kanaat önderleri arasında Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından kabul edileceklerini belirten Durak, akreditenin yapıldığını söyledi. Durak, "İki günlük Ankara’da düzenlenecek toplantının ilk günü Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker’le, ikinci gün ise Başbakan Ahmet Davutoğlu’yla görüşerek bölgenin sorunlarının ve beklentilerini aktaracağız" dedi.
Türkiye’nin yakaladığı tarihi bir fırsat olan çözüm sürecinin heba edilmemesi ve bölgedeki halkın süreçle ilgili beklentilerini hem yazılı bir dosya halin de hem de sözlü olarak Başbakan Davutoğlu’na aktaracağını dile getiren Durak, "Çözüm süreci tarihi bir fırsat niteliğindedir. Heba edilmemelidir. Kamu güvenliğinin sağlanması başta olmak üzere çözüm süreciyle ilgili bölge halkının beklentilerini dile getireceğiz. Ayrıca, seçim sürecinde yaşanan aksaklıkların kaynağının ne olduğu, bölge halkının koalisyona bakışı, bölgeye yapılan hizmetleri ve Suriye meselesi görüşülecek. Bu sorunların bizzat hükümetin en yetkili organı olan Başbakan Davutoğlu’na iletecek olmamız, toplantının şimdiden çok verimli geçeceğine işarettir. Bölgemize ve memleketimize hayırlı olsun" diye konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!