1. Siirt Sokak Şenlikleri

Güncelleme Tarihi:

1. Siirt Sokak Şenlikleri
Oluşturulma Tarihi: Aralık 04, 2014 17:10

- Siirt Gençlik ve Kültür Evi ile Siirt Gençlik Sosyal Gelişim Derneği tarafından ortaklaşa düzenlenen 1. Siirt Sokak Şenlikleri devam ediyor.

Haberin Devamı

SİİRT (AA) - Siirt Gençlik ve Kültür Evi ile Siirt Gençlik Sosyal Gelişim Derneği tarafından ortaklaşa düzenlenen 1. Siirt Sokak Şenlikleri devam ediyor.

Türkiye'nin yanı sıra yurt dışından da çeşitli sokak sanatçılarının katılımıyla Botan bölgesinde bulunan ve ilin önemli turistik yerlerinden biri olan Rasıl Hacar-Delikli Taş mevkisinde çeşitli gösteriler sunuldu.

Başbakanlık Tanıtma Fonu tarafından desteklenen şenliklerle ilgili bilgi veren Siirt Gençlik ve Kültür Evi İl Asistanı İdris Tan, şenliklerin ilçelerde devam ettiğini ve vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördüğünü söyledi.

Siirt'in her yönüyle tanıtılması amacıyla ellerinden gelen gayretleri gösterdiklerini ifade eden Tan, "Gerçekleştirdiğimiz etkinliklerle ilimizin doğal ve güzelliklerini tanıtma çabası içerisindeyiz. Sanatın sadece belirli yerlerde değil, sokaklarda ve diğer her yerde yapılabildiğini, sokak sanatı şenliklerimizle göstermeye çalışıyoruz. Şenlikler kapsamında ilimizin önemli doğal ve kültürel zenginliği olan Rasıl Hacar-Delikli Taş mevkisinde de sanatçılarımız çeşitli gösteriler sundu" diye konuştu.

Haberin Devamı

Gerçekleştirdikleri etkinliklerin ücretsiz olduğunu dile getiren Tan, etkinliklerin 6 Aralık Cumartesi günü kent merkezinde gerçekleştirileceğini sözlerine ekledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!