Yazar Uğur Koşar, Şanlıurfa’da Okurlarıyla Buluştu

Güncelleme Tarihi:

Yazar Uğur Koşar, Şanlıurfa’da Okurlarıyla Buluştu
Oluşturulma Tarihi: Mart 16, 2015 16:59

’Bana Allah Yeter’ kitabıyla tanınan Uğur Koşar, Şanlıurfa Piazza Alışveriş Merkezi’nde okurlarıyla buluştu.
Kitapları büyük ilgi gören ve ’Bana Allah Yeter’ ile ’Allah De Ötesini Bırak’ isimli kitaplarıyla ünlenen Uğur Koşar, Şanlıurfa’da imza günü düzenledi. Ada Kitap organizasyonuyla gerçekleştirilen etkinlikte okurlar, Koşar ile sohbet etme imkanı da buldu. Güçlü kaleminin yanı sıra mütevazi kişiliğiyle de sevenlerinin gönlünde taht kuran Uğur Koşar, "Peygamberler şehri Şanlıurfa’da olmaktan çok mutluyum. Bu güzel kente ilk kez geliyorum" dedi.
Uğur Koşar, "Allah nasip etti, bir kitap yazdık devamı geldi" derken, "Yazdıklarım okurlarımın ruhuna dokundu, bu yüzden çok sevildi. Okuyanlar kendilerinden bir parça buldular. Birçok okuyucumun kitaplarımdan sonra yaşamında yeni bir sayfa açtığını duyuyor ve tanık oluyorum. Bir yazar olarak, bundan daha güzel bir şey olamaz" ifadelerini kullandı.
Kitaplarının devamının geleceği müjdesini de veren Koşar, "Yeni kitabım Nur Terapi’yi yazmaya başladım. Önümüzdeki yazdan sonra hazır olacak. Bu kitapta, terapide yaptığımız uygulamaları anlatıyorum" diye konuştu.
Okurlarıyla sohbet edip fotoğraf çektiren Koşar, tekerlekli sandalyedeki bir okurunun kitabını platformdan inerek imzaladı.
Yazarın sekiz kitabı bulunuyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!