Şef aşçı Demir, öğrencilere tecrübelerini anlattı

Güncelleme Tarihi:

Şef aşçı Demir, öğrencilere tecrübelerini anlattı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 26, 2018 16:18

Şef aşçı Demir, öğrencilere tecrübelerini anlattı

Haberin Devamı

ŞANLIURFA, (DHA) - ŞANLIURFA Harran Üniversitesi Şanlıurfa Sosyal Bilimler MYO Aşçılık Bölümü tarafından düzenlenen, atölye çalışması ve 'Mesleğe Dair' söyleşi programı kapsamında ünlü Şef Aşçı Yaşar Demir, tecrübelerini öğrencilere anlatarak, 'Buğday rizotto yatağında lokum bomfile' yemeğini yaptı.
Harran Üniversitesi Şanlıurfa Sosyal Bilimler MYO Aşçılık Bölümünden mezun olan, aynı zamanda yurtdışında eğitim almış ve bu alanda çeşitli ödüller alan Şef Yaşar Demir, Aşçılık bölümü öğrencileriyle bir araya geldi. Mehmet Akif Ersoy Konferans Salonunda öğrencilere tecrübelerini anlatan bir söyleşide bulunan Şef Yaşar Demir, öğrencilere başta bu mesleği vermeleri gerektiğini daha sonra işin sırrı ise pişirmekte olduğunu söyledi. Workshop çalışmasına ve Söyleşi programında daha sonra Şef Demir, öğrencilere 'Buğday rizotto yatağında lokum bomfile' yapılışını uygulamalı olarak gösterdi. Söyleşi programına Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölüm Başkanı  Öğr. Gör. Hasan Kırmızı, Aşçılık Programı Başkanı Şükran Taşkın, Öğr. Gör. Hafize Özbudun, Öğr. Gör. Dilek Koçak ve çok sayıda öğrenci katıldı.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!