Şanlıurfa'dan kısa kısa

Güncelleme Tarihi:

Şanlıurfadan kısa kısa
Oluşturulma Tarihi: Mart 12, 2016 11:09

- İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif'i Anma Günü

Haberin Devamı

ŞANLIURFA (AA) - Siverek ve Ceylanpınar ilçesinde İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif'i Anma Günü dolaysıyla program düzenlendi.

Eyyüp Gülpınar Gençlik Merkezi'nde gerçekleştirilen programda, İstiklal Marşı'nın okunmasının ardında öğrenciler şiirler okudu, gösteriler sundu.

Programa, Kaymakam Vural Karagül, Belediye Başkan Vekili Hamdi Hatipoğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Yeşil, 107. Topçu Alay Komutanı Kurmay Albay Abdullah Uşan, İlçe Emniyet Müdürü Nuri Kapanoğlu ile diğer kurum amirleri katıldı.

Ceylanpınar Tarım İşletmesi Müdürlüğünün konferans salonunda ise Ceylanpınar Pınar İlkokulu öğrencileri tarafından düzenlenen programda okulun müdürü Abdulbaki Özbek, günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı.

Öğrencilerin okudu şiir ve tiyatro gösterimiyle sona eren programın sonunda İstiklal Marşını güzel okuma yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Haberin Devamı

- "Topluma Güven, Bireye Umut" projesi

Şanlıurfa Denetimli Serbestlik Müdürlüğü tarafından Sosyal Destek Programı (SODES) desteği ile yürütülen "Mutlu Gençler Umutlu Yarınlar" projesi kapsamında düzenlenen futbol kursunu katılan kursiyerler, Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcılığını ziyaret etti.

Başsavcı Uğurhan Kuş, makamında kabul ettiği kursiyerlerle sohbet etti, spor malzemesi hediye etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kuş, kursiyerlere başarılar diledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!