Şanlıurfa'da tanıtım günleri toplantısı

Güncelleme Tarihi:

Şanlıurfada tanıtım günleri toplantısı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 04, 2017 10:16

Şanlıurfa'da tanıtım günleri toplantısı

Haberin Devamı

ŞANLIURFA (DHA) - ANKARA’da, düzenlenecek olan Şanlıurfa tanıtım günleri toplantısı Vali Güngör Azim Tuna başkanlığında yapıldı.
Şanlıurfa Valiliği, Büyükşehir Belediyesi, Harran Üniversitesi ile birçok kurumun desteklediği Şanlıurfa tanıtım günlerinin toplantısı Vali Güngör Azim Tuna başkanlığında yapıldı. 18-21 Mayıs tarihleri arasında Ankara’da yapılacak olan Şanlıurfa tanıtım günleri toplantısına; Vali Tuna’nın yanı sıra Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ile 13 ilçe belediye başkanı katıldı.
Şanlıurfa’nın tanıtımına büyük katkı sağlamak amacıyla bütün kurumların katılımıyla Ankara’da Şanlıurfa tanıtım günleri düzenleyeceklerini ifade eden Vali Tuna, "Ankara’da Şanlıurfa tanıtım günleri yapıyoruz. Güç birliği ederek bütün belediyelerimizle, odalarımızla, STK’larımızla ve özel sektörümüzle işbirliği yaparak 18-21 Mayıs tarihleri arasında Atatürk Kültür Merkezinde, Ankara’da, tanıtım günleri yapacağız" dedi.
Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ise, "Şanlıurfa’mızın tanıtımı amacıyla yapılacak bu etkinlik için bir istişare toplantısı gerçekleştirdik. Ankara’daki bu etkinliğimizin Şanlıurfa’mıza yakışır bir şekilde, kurumlarımızın, sivil toplum kuruluşlarımızın katkısıyla gerçekleşecek. Gayet verimli bir istişare toplantısı oldu" diye konuştu.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!