Şanlıurfa’da, korucular yemin ederek göreve başladı

Güncelleme Tarihi:

Şanlıurfa’da, korucular yemin ederek göreve başladı
Oluşturulma Tarihi: Mart 31, 2017 13:47

Şanlıurfa’da, korucular yemin ederek göreve başladı

Haberin Devamı

SURUÇ (Şanlıurfa), (DHA) - ŞANLIURFA’da, bir aylık eğitimlerini tamamlayan 52 güvenlik korucusu, düzenlenen törenle yemin edip, göreve başladı.
Suruç, Halfeti ve Birecik ilçelerinde görev yapacak olan 52 yeni güvenlik korucusu için Suruç İlçe Jandarma Komutanlığı'nda yemin töreni düzenlendi. Yemin törenine Suruç Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ferhat Sinanoğlu, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Murat Yılık, Askerlik Şube Başkanı Harun Ağaç, İlçe Emniyet Müdürü Murat Türker, korucu aileleri ile vatandaşlar katıldı.
Törende konuşan Suruç Kaymakamı Ferhat Sinanoğlu, terörle mücadele konusunda güvenlik güçlerinin ortak hareket ettiğini ve teröristler bitene kadar mücadelenin süreceğini söyledi.
Sinanoğlu, yeni göreve başlayacak olan 52 korucunun güvenlik güçlerinin terörle mücadele noktasında gücünü artıracağını kaydetti.
Konuşmaların ardından 52 güvenlik korucusu, Türk bayrağı ve silahların bulunduğu masaya ellerini koyup yemin etti. Yemin töreninin ardından korucular, aileleri ve askerler ile birlikte davul zurna eşliğinde halay çekti.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!