Şanlıurfa’da ‘Kariyer Günleri Fuarı’ açıldı

Güncelleme Tarihi:

Şanlıurfa’da ‘Kariyer Günleri Fuarı’ açıldı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 14, 2016 19:08

Şanlıurfa’da ‘Kariyer Günleri Fuarı’ açıldı

Haberin Devamı

ŞANLIURFA, (DHA)- ŞANLIURFA’da, İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve 44 Üniversitenin katılımıyla gerçekleştirilen 7'nci Şanlıurfa Kariyer günleri Fuarı açıldı.

Türkiye’nin çeşitli illerinden 44 üniversitenin katılımıyla gerçekleşen Kariyer günleri Fuar açılışına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Üniversiteler, Topçu meydanında stant açarak Üniversitelerin tanıtımını yapıyor. Kariyer Günleri Fuarının açılışına Şanlıurfa Vali Yardımcısı Ahmet Yıldız, Harran Üniversitesi Rektör Yardımcısı Abuzer Pınar, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Sabri Yetim, İl Milli Eğitim Müdür Vekili Abdülkerim Yavuz Öğretmenler ve çok sayıda Öğrenci katıldı. 7'nci Şanlıurfa Kariyer Günleri’nde konuşan Şanlıurfa Vali Yardımcısı Ahmet Yıldrız, “Lise öğrencilerinin en büyük hayali Üniversite öğrencisi olmaktır. Lise öğrencisinin en büyük kaygısı acaba Üniversite sınavını kazanabilir miyim, lise son sınıfa giden veya liseyi bitirip Üniversite sınavına hazırlanan öğrenciler bu kaygıyı daha fazla yaşamaktadırlar. Bundan dolayı Üniversitelerimiz arasında tatlı bir rekabet vardır. Üniversitelerin yapmış oldukları tanıtımlardaki amaç zeki ve başarılı öğrencilere Üniversitelerini tercih ettirmek ve böylelikle Üniversitelerinin başarısını artırmaktır. Bu tanıtım yollarından biride bu gün gerçekleştirilmekte olan Kariyer Günleri Fuarıyla Üniversitelerimizle öğrencilerimizi buluşturmaktır” diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından protokol tarafından fuarın açılışı gerçekleştirildi. Üniversitelerin açtığı stantları tek tek gezen Vali Yardımcısı Yıldız, yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!