Eğitim-sen’in Ceylanpınar’da Voleybol Turnuvası

Güncelleme Tarihi:

Eğitim-sen’in Ceylanpınar’da Voleybol Turnuvası
Oluşturulma Tarihi: Nisan 10, 2015 11:56

Eğitim-Sen Ceylanpınar İlçe Temsilciliği tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen 1. Voleybol Bahar Turnuvası’nın galibi Ceylanpınar Cengiz Topel İlkokulu oldu.
9 Mart’ta başlayan ve öğretmenlerden oluşan 23 takımın bulunduğu voleybol turnuvasının final maçı dün akşam kapalı spor salonunda yapıldı. Çekişmeli geçen final karşılaşmasında Cengiz Topel İlkokulu ve Mesleki Teknik Eğitim Merkezi (METEM) karşı karşıya geldi. Setleri 3-2 üstünlükle bitiren Cengiz Topel İlkokulu, birincilik kupasını aldı. Üçüncülük kupası Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü takımının oldu.
Turnuva sonunda açıklama yapan Eğitim-Sen Ceylanpınar temsilcisi Mehmet Ata Daş, final maçını ve turnuvayı geçen günlerde Yalova’da hayatını kaybeden öğretmen Halil Serkan Öz’e adadıklarını dile getirdi. Mehmet Ata Daş, bu yıl ilkini gerçekleştirdikleri 1. Voleybol Bahar Turnuvası’nın sonraki yıllarda da devam edeceğini söyledi. Turnuvanın finalinde protokol üyelerinin neden bulunmadığı sorusuna da yanıt veren Ata Daş, Halil Serkan Öz için taraflı tavır sergilenmesinden dolayı protokol üyelerini özellikle davet etmediklerini söyledi.
Turnuvanın finalinde birincilik kupasını Abdurrezzak Oral, ikincilik kupasını Seydi Altunay, üçüncülük kupasını da Yılmaz Turgay takdim etti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!