Alman ve Arap iş adamları Şanlıurfa'da

Güncelleme Tarihi:

Alman ve Arap iş adamları Şanlıurfada
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 04, 2018 18:00

Alman ve Arap iş adamları Şanlıurfa'da

Haberin Devamı

ŞANLIURFA, (DHA) - ŞANLIURFA Valisi Abdullah Erin, Organize Sanayi Bölgesinde yatırım çalışmalarını devam Alman ve Arap dünyasının işadamlarından oluşan heyetini kabul etti.

Şanlıurfa’da iki günlük bir programa katılan Alman ve Katarlı işadamları heyeti Organize Sanayi Bölgesinde inşaatı devam eden fabrikalarda incelemelerde bulunduktan sonra Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin’i ziyaret edip yatırımlar hakkında görüştü.
Valilik toplantı salonunda gerçekleşen ziyarette, Vali Abdullah Erin, Vali Yardımcıları Ufuk Akıl ve Dr. Fatih Çelikkaya, Alman ve Katarlı işadamları katıldı.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Abdullah Erin, “Bir dünya markasının Şanlıurfa’da üretileceğini bilmek çok güzel bir duygu. Biz Valilik olarak her zaman sizlerin yanında ve yardımcısı olacağız. İnanıyorum ki, bu yatırım bundan sonraki büyük yatırımlar için de referans olacak” şeklinde konuştu.
Şanlıurfa’ya gelen Katar heyeti ise gıda ve tarım alanlarında yatırımlar gerçekleştirmek istediğini açıkladı. Özellikle yumurta ve yem sektörlerinde yoğunlaşmak isteyen heyete, Karacadağ Kalkınma Ajansı Uzmanı Yunus Çolak tarafından Şanlıurfa’nın yatırım fırsatları ile ilgili bilgiler verildi. TKDK ve Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü yetkililerinin de hazır bulunduğu toplantıda kentte yapılabilecek yatırımlar ve avantajları hakkında bilgi verildi.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!