Sınavlarda başarılı olan öğrenciler ata bindi

Güncelleme Tarihi:

Sınavlarda başarılı olan öğrenciler ata bindi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 13, 2018 16:06

Sınavlarda başarılı olan öğrenciler ata bindi

Haberin Devamı

Gökhan İÇKİLLİ/SAMSUN, (DHA) - SAMSUN İstiklal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde okuyan ve deneme sınavlarında başarılı olan öğrenciler Atlı Spor Tesisleri'nde ata bindi. 

Samsun Maarif Hareketi kapsamında İstiklal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 12'inci sınıf öğrencilerinden üniversiteye giriş için yapılan deneme sınavlarında başarılı olanlar çeşitli etkinlikler ile ödüllendirdi. Büyükşehir Belediyesi Atlı Spor Tesislerine gelen öğrenciler burada ata binerek hem stres attılar hem de üniversite sınavı öncesi moral depoladılar.
Okul Müdürü Hakan Sarıözkan, öğrencilerinin başarılı olabilmesi adına her türlü fedakarlığı yapmaya hazır olduklarını belirterek, "Öğrencileri çalışmaya teşvik etmek için bu gibi etkinlikleri zaman zaman gerçekleştiriyoruz. Bu etkinliklerin öğrencileri sınav stresinden biraz olsun uzaklaştırıyor" dedi. İlk kez at bindiğini belirten 12'nci sınıf öğrencisi Furkan Sever, "Üniversite sınavında başarılı olmak için programlı çalışıyoruz ve öğretmenlerimizde bize her konuda yardımcı oluyor. Okulumuzun gerçekleştirdiği etkinliklerle de eğlenceli vakitler geçirip moral depoluyoruz" diye konuştu.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!