Samsunsporlu efsaneler halı sahada buluştu

Güncelleme Tarihi:

Samsunsporlu efsaneler halı sahada buluştu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 19, 2016 17:33

Samsunsporlu efsaneler halı sahada buluştu

Haberin Devamı

Hakan AKGÜN/SAMSUN, (DHA) – SAMSUNSPOR'un eski oyuncuları 19 Mayıs Lisesi tarafından 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri çerçevesinde organize edilen halı saha maçında eski yöneticilerle bir araya geldi.

Samsun 19 Mayıs Lisesi tarafından 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Samsunsporlu eski futbolcular ve yöneticiler halı saha maçında buluştu. 19 Mayıs Lisesi içerisinde yer alan halı sahada oynanan mücadeleye Türkiye Futbol Federasyonu Antrenör Kursları Eğitim Sorumlusu ve Samsunspor’un eski oyuncusu Yücel Uyar, Samsunspor eski Teknik Direktörü ve futbolcusu Ercüment Coşkundere, Hasan Şengün, eski futbolcular Necati Öksüz, Necmi Öksüz, Çetin Ünal, Sabri Şirinsoylu, Celil Sağır, İmdat Arslan, Kasım Çıkla, Hakkı Hocaoğlu ile Samsunspor’un eski yönetiminde farklı dönemlerde görev yapmış yöneticiler katıldı.

Karşılaşma eski hakem Ali Gürler’in düdüğü ile başladı. Müsabakayı organize eden Samsunspor’un eski futbolcularından Necati Öksüz, "Böylesine anlamlı bir günde Samsunspor’da futbol oynamış, teknik direktörlük ve yöneticilik yapmış arkadaşlarımızla bir araya geldik. Hem hasret giderdik hem de 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını kutlamış olduk. Katılan bütün arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Geleneği devam ettirmenin mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

Karşılaşma öncesi Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'da efsanelere başarılar dileyerek Atatürk Heykeli maketi hediye etti.  

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!