Şampiyon voleybolcular kupayı Başkan Yılmaz’a getirdi

Güncelleme Tarihi:

Şampiyon voleybolcular kupayı Başkan Yılmaz’a getirdi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 01, 2016 13:35

Şampiyon voleybolcular kupayı Başkan Yılmaz’a getirdi

Haberin Devamı

SAMSUN, (DHA) – BAYANLAR Voleybol 3'üncü Ligi final karşılaşmasında rakibi Tire Belediyespor’u yenerek şampiyon olan Samsun Anakent Bayan Voleybol Takımı sporcuları Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz’ı makamında ziyaret etti. 

Geçen 23 Mart’ta oynanan Bayanlar Voleybol 3’ü Ligi Final karşılaşmasında rakibi Tire Belediyespor’u yenerek şampiyon olan Samsun Anakent Bayan Voleybol Takımı, 2’inci lige yükselmenin mutluluğunu yaşadı. Anakent Bayan Voleybol Takımı, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz’ı ziyaret ederek, şampiyonluk kupasını takdim etti.

Samsun’a şampiyonluğu kazandıran sporcuları tebrik eden Başkan Yılmaz, "Final müsabakası sırasında seyahat halindeydim. Her 5 dakikada bir arayıp maçla ilgili bilgi aldım. Galibiyetinizi ve oradaki coşkunuza ortak oldum. Elde edilmiş her başarı insana mutluluk verir. Başarısızlık ise mutsuzluk verir. Sporun muhakkak galibi, mağlubu ve beraberliği var. Sportif mücadelelerde şampiyonluğa giden yolda bu başarıyı hak ettiğinizi anladım. Hak ettiğinizi ve başarılı olabileceğinize dönük umudu bize verdiniz. Biz de umudun gereği neyse yapalım istedik. Siz de desteğe layık oldunuz ve başarıyı elde ettiniz. Bir dahaki sene inşallah birinci lige çıkarız. Samsun’u bayan voleybolunda arzu ettiğimiz yere getirirsiniz" dedi.

Kentte voleybol ve basketbol sporunun gelişmesini istediklerini dile getiren Başkan Yılmaz, "Bunu ısrarla istemimizin sebebi şu. Samsun her geçen gün biraz daha spor şehri oluyor. Futbolda arzu ettiğimiz yerde değiliz ama sportif alt yapı tesisleri itibariyle devlet, çok yatırım yaptı. Eskiden bir tane salonumuz vardı şimdi çok sayıda spor tesislerimiz ve salonlarımız oldu. Eskiden, basketbol ve voleybolun çok elit bir seyirci potansiyeli vardı. İnsanlar, adeta akşam yemeğine çıkar gibi ailesini alıp basketbol veya voleybol maçlarını izlemeye giderdi. Teknolojiyi kullanarak da takip ediyorlar. Bu salonları olabildiğince kullanmamız lazım. Sahip olduğumuz alt yapıyı değerlendirmeliyiz. Bu salonların hakkını veren, sportif müsabakaları ve sportif düzenleri kurmamız gerekiyor. Yani Samsun’da en üst seviyede mücadele eden bayan voleybol takımının olmasının önemli olduğuna inanıyorum. Kendinizi buna hazırlayın" diye konuştu.

Anakent Spor Kulübü Başkanı Kadir Koçak ise çok heyecanlı bir final maçı oynadıklarını belirterek "Alnımızın akıyla final maçını kazanarak ikinci lige yükseldik. Bu başarıyı ve kupamızı size arz ediyoruz. Sporcularımız, Büyükşehir Belediyesi’ni en iyi şekilde temsil ediyor. Kendilerine teşekkür ediyorum. İyi bir ivme yakaladık ve başarılarımız sürecek. Basketbolda da iyiyiz" şeklinde konuştu.

Ziyaretin ardından Başkan Yılmaz, sporcuları ve teknik heyeti, ödüllendirdi. Saat hediye eden Başkan Yılmaz, daha sonra da hatıra fotoğrafı çektirdi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!