Huzurevinde Babalar Günü

Güncelleme Tarihi:

Huzurevinde Babalar Günü
Oluşturulma Tarihi: Haziran 21, 2015 15:09

Samsun Büyükşehir Belediyesi huzurevi sakinleri, babalar gününde çocuklarının yolunu gözlüyor. Çocuklarının görevleri dolayısıyla gelemeyeceklerini ifade eden huzurevi sakinlerinden 94 yaşındaki Hüsnü Özler, “Üç oğlum bir kızım var. Bana bakmaya gelirler. Torunlarım, sık sık beni görmeye gelir. Bugün gelmelerini isterdim ama görevlerinden dolayı gelmelerini beklemiyorum. Burada iyi bakılıyoruz" dedi.
Huzurevinde altı yıldır kaldığını hatırlatan 70 yaşındaki Aydın Hançerli, “Bir oğlum var, İstanbul’da yaşıyor. Orada işi gücü var. Telefonla konuşuyoruz. Senede bir defa gelir. Evlat bu tabi ki özlenir. Hele bu günlerde. Bugün burada olmasını isterdim. Her zaman yanımda olmasını isterim. Ama durumlar öyle göstermiyor işte” diye konuştu.
Huzurevi sakinlerinden Türk sinemasında Şişko Nuri olarak tanınan Sıtkı Sezgin de, şunları söyledi: “Biz evlenmedik. Babalık duygusunu yaşamadık. Ama babalar gününün bütün babalarımıza hayırlı uğurlu olmasını dilerim. Güzel bir şey baba olmak, çocukları tarafından sevilmek, ailesi tarafından sevilmek, mutlu bir aile olmak kadar güzel bir şey yok. Hele bir baba için. Ama biz o tadı tadamadık. 65 yaşına geldim. Sanatla iç içe olduğum için evlenmeyi düşünemedim. Bugüne kadar bekar hayatı yaşadım. Bundan sonra düşünmüyorum zaten yaş olmuş 65."
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!