Hayırsever esnaftan Samsun’daki ihtiyaç sahiplerine destek

Güncelleme Tarihi:

Hayırsever esnaftan Samsun’daki ihtiyaç sahiplerine destek
Oluşturulma Tarihi: Nisan 12, 2024 11:22

Hayırsever esnaftan Samsun’daki ihtiyaç sahiplerine destek

Haberin Devamı

Gökhan İÇKİLLİ/SAMSUN, (DHA)- SAMSUN’da bir esnaf dar gelirli ailelere yönelik 11 yıl önce başlattığı yardımlar artarak devam ediyor.

Süreyya Çelebi, İlkadım ilçesindeki iş yerinde ihtiyaç sahibi vatandaşlar için ramazan ayında gıda yardımı gibi faaliyetleri hayırseverlerin de katkısı ile sürdürüyor. Çelebi, Ramazan ayı boyunca 450 aileye gıda yardımında bulundu.

10 yıl önce ramazan ayı ile birlikte hayırseverlerin de katkısı ile gıda paketi yardımını başlattığını belirten Süreyya Çelebi, “Yardım faaliyetlerine yaklaşık 10 yıl önce başlattım. Hayırseverlerin de katkısı ile bu hareket her yıl artarak büyüdü ve büyümeye de devam ediyor. Yurt içi ve yurt dışından onlarca hayırsever benim aracılığımla dar gelirli ailelerin ihtiyaçlarını gideriyor. İhtiyaç sahiplerine yardım için çıktığımız bu yolda, bizi hiçbir zaman yalnız bırakmayan Yeşilyurt ve Ulusoy aileleri, Ömer Petek, Hüseyin Kazanç, Yusuf Bank, Ayşenur Bulut ile yakın arkadaşlarıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum, iyi ki varlar. Onlar olduğu sürece biz de ihtiyaç sahipleri arkadaşlarımızın kardeşlerimizin yanlarında olmaya devam edeceğiz” dedi. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!