Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz, Miliç sahilindeki çalışmaları inceledi

Güncelleme Tarihi:

Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz, Miliç sahilindeki çalışmaları inceledi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 05, 2016 12:29

Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz, Miliç sahilindeki çalışmaları inceledi

Haberin Devamı

SAMSUN,(DHA) - SAMSUN'un Terme İlçesi Miliç sahilindeki çalışmaları yerinde inceleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, alan içerisine inşa edilen ağaç tesis için talimat vererek, "Buraya modern hiçbir eşya girmeyecek. Her şey otantik olacak ve geçmişimizi yansıtacak" dedi.



Terme İlçesi'ndeki Miliç sahilinin turizme kazandırılması noktasında Samsun Büyükşehir Belediyesinin yürüttüğü çalışmalar sürüyor. İçerisinde inşa edilen sosyal mekanlar ile yerli ve yabancı tatilcilerin ilgisini çekecek olan Miliç sahilindeki çalışmaları Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, yerinde inceledi. Sahil içerisinde tamamen doğayla uyumlu ağaçtan inşa edilen tesis için özellikle geçmişin izlerinin yansıtılması konusunda talimat veren Başkan Yılmaz, "Buraya gelenler modern zamanda geçmişi yaşasınlar. İçerisinde modern hiçbir eşya olmasın. Gelen ziyaretçilerimiz adeta zaman tünelinde yolculuğa çıksınlar. Burası insanlara rutinden çıkıp geçmişi düşünmez fırsatı versin" dedi.



Miliç'te yürütülen çalışmalarda sona gelindiğin ifade eden Başkan Yusuf Ziya Yılmaz, "Eskiden virane olarak anılan Miliç, şimdi görüldüğü gibi göz kamaştırıyor. Yaptığımız kalkınma hamleleri ile ilçelerimizi ihya ediyoruz" diye konuştu.



Başkan Yılmaz'ın Miliç sahil düzenleme çalışmalarını incelemesi sırasında Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Zennube Albayrak, Makine İkmal Daire Başkanı Mehmet Ekmekçi, Fen İşleri Daire Başkanı Serkan Çam, Anakent Genel Müdürü Kadir Koçak ve Büyükşehir Belediyesi ekipleri yer aldı.



FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!