Başkan Yılmaz'a hizmet duası

Güncelleme Tarihi:

Başkan Yılmaza hizmet duası
Oluşturulma Tarihi: Şubat 06, 2018 13:25

Başkan Yılmaz'a hizmet duası

Haberin Devamı

SAMSUN,(DHA) - SAMSUN'un Yakakent ilçesine bağlı Yeşilköy Mahalle sakinleri Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ı makamında ziyaret etti.

Yakakent ilçesine bağlı Yeşilköy Mahalle sakinlerinin yıllardır çektiği yol ve su çilesi Samsun Büyükşehir Belediyesi'nin yaptığı çalışma ile son buldu. Çektikleri hasret biten ve köylerine su verilen mahalle halkı bugün Başkan Yılmaz'ı ziyarete ederek yapılan hizmetlere teşekkür ettiler. Başkan Yılmaz, ziyarette köyün en yaşlıları olan Osman ve Ünzile Elma çifti ile de yakından ilgilendi.

81 yaşındayım ve böyle bir hizmeti sadece Büyükşehir Belediyesi ile gördüm diyen Osman dede, "Vatana millete hayırlı hizmetler yapıyorsunuz. Bu hizmetlerinizin devamı için sizlere devamlı dua ediyorum. Eskiden böyle yatırımları sadece şehirlerde görürdük.81 yaşındayım ve hizmeti sadece Büyükşehir ile gördük. Allah Cumhurbaşkanımıza, Başbakanımıza ve sizlere hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin. Allah devletimize, milletimize zeval vermesin" dedi.

Sizlerden aldığımız dualar bize bir ömür yetiyor diyen Başkan Yılmaz da, "Sizler baş tacımızsınız. Eğer milletimize hizmet edebiliyorsak, yedi düvelin şeytani hesapları kendi içimizdeki hainlerin kurdukları tuzaklardan ülkemiz ve Cumhurbaşkanımız kurtuluyorsa bu hep sizlerin hayır duaları sayesinde. Cumhurbaşkanımıza, Başbakanımıza dua edin. Biz hepimiz bu memleketin hizmet kervanında koşan kişileriz. Devamlı mücadele ediyoruz. Zaman zaman düşüyoruz dizimiz kanıyor ama Rabbim o hayır duaları ile bize güç kuvvet veriyor ve yeniden ayağa kalkıp hedefe doğru koşturuyor. Allah sizlere hayırlı, sağlıklı ve uzun ömürler nasip etsin" diye konuştu. Ziyaretin ardından Başkan Yılmaz, öğle yemeğini Yeşilköylü vatandaşlarla birlikte yedi.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!