Başkan Yılmaz: Amazon Tabiat Parkı turizmin parlayan yıldızı olacak

Güncelleme Tarihi:

Başkan Yılmaz: Amazon Tabiat Parkı turizmin parlayan yıldızı olacak
Oluşturulma Tarihi: Ocak 06, 2017 15:50

Başkan Yılmaz: Amazon Tabiat Parkı turizmin parlayan yıldızı olacak

Haberin Devamı

SAMSUN, (DHA) - SAMSUN Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, "Bu güzelliklerin insan eliyle yapılması mümkün değil. Allah'ınTerme'ye bir hediyesi. 9 kanal, 2 göl ve el değmemiş subasar ormanları, 40 kilometreyi bulan Karadeniz'in en uzun kumsalıyla bu alanı dünyaya tanıtarak turizmin parlayan bir yıldızı haline getireceğiz" dedi.



Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Belediye Başkanı Şenol Kul ile birlikte Terme İlçesi Gölyazı mevkiinde bulunan Amazon Tabiat Parkı'na giderek incelemelerde bulundu. bölgede yapılan çalışmalarla ilgili bilgi veren Başkan Yılmaz, alana yapılan Kuş Gözlem Evi'nin artık bitme aşamasına geldiğini söyledi.

Amazon Tabiat Parkı'nın Terme İlçesi'nin ekonomi ve turizmine katkı sağlayacak önemli bir proje olduğunu dile getiren Başkan Yılmaz, "Bu güzelliklerin insan eliyle yapılması mümkün değil. Allah'ınTerme'ye bir hediyesi. 9 kanal, 2 göl ve el değmemiş subasar ormanları, 40 kilometreyi bulan Karadeniz'in en uzun kumsalıyla bu alanı dünyaya tanıtarak turizmin parlayan bir yıldızı haline getireceğiz. Çalışmalarımızı yürütürken en önemli önceliğimiz ise bakir kalmış, halen zarar görmemiş doğamızı korurken, eko-turizm faaliyetleri ile ilçemizin refah,turizm ve istihdam olanaklarını arttırabilmek olacak"dedi.



FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!