Bağımsız başkan ‘Bismillah’ dedi görevine başladı

Güncelleme Tarihi:

Bağımsız başkan ‘Bismillah’ dedi görevine başladı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 05, 2024 16:19

Bağımsız başkan ‘Bismillah’ dedi görevine başladı

Haberin Devamı

Gökhan İÇKİLLİ/SAMSUN, (DHA)- SAMSUN’un Çarşamba ilçesinin Bağımsız Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, 31 Mart seçimlerinde ilçe halkının nasıl bir hakemlik yaptığını bütün Samsun ve Ankara’nın gördüğünü söyledi.

31 Mart’ta yapılan mahalli idareler genel seçimlerinde bağımsız olarak en yakın rakibine 6 bin 173 oy önünde Çarşamba Belediye Başkanlığına seçilen Hüseyin Dündar, 5 yıl aradan sonra yeniden ilçe belediye başkanlığını kazandı. Türkiye geneli 150 bin nüfuslu ilçede ilk bağımsız belediye başkanı olan Hüseyin Dündar, bugün belediye meydanında düzenlenen törenle ‘bismillah’ diyerek görevine başladı.

ÇARŞAMBA HALKININ NASIL HAKEMLİK YAPTIĞINI ANKARA GÖRDÜ

Haberin Devamı

Cuma namazı sonrası belediye meydanına gelen Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, Çarşamba halkına güvenerek seçimlerde bağımsız adaylığını koyduğunu ifade etti. Başkan Hüseyin Dündar, “Bundan tam 2 ay önce 5 Şubat’ta 'Çarşamba bizi sever, biz de Çarşamba’yı, kadirşinas Çarşamba halkı hakemdir' diye bağımsız adaylığımızı ilan edip yola çıkmıştık. Siz değerli hemşehrilerimizin ne kadar kadirşinas olduğunu, kadir kıymet bildiğini. Nasıl hakkaniyetli bir hakemlik yaptığını bütün Samsun gördü. Bütün Ankara gördü. Allah’ın yardımı, yol arkadaşlarımızın gayreti, Çarşambalı hemşehrilerimizin güven ve itimatı ile hep birlikte kazandık. Sizler gibi yol arkadaşlarım ve hemşehrilerim olduğuna bu meydanda şükrediyor, hamdediyorum. Sizlere teşekkür ediyorum” dedi.

31 MART’TA KAYBEDENLERİ DE KAZANACAK BİR ANLAYIŞLA ÇARŞAMBA’YI KUCAKLAYACAĞIZ

31 Mart’ta kaybedenleri de kazanarak tüm Çarşamba’yı kucaklayacaklarını ifade eden Dündar, “Sizler, Çarşamba 31 Mart’ta verdiği o büyük kararla Hüseyin Dündar’a memleketine hizmet yolunda geçit vermeyen siyaset mühendislerine Çarşambalının nasıl yol verdiğini çok açık, ibretlik bir tablo ile gösterdiniz. Sizlere teşekkür ediyorum. Memleketinize sahip çıktığınız için sizlere teşekkür ediyorum. Bu hareketi hep birlikte başlatıp bu noktaya getirdiğimiz için sizlere teşekkür ediyorum. Rahmanın has kulları yer yüzünde vakar ve tevazuuyla yürürler. Cahiller onlara laf attıkları zaman ‘selam’ der geçerler, ayetine uygun olarak yol yürümeye devam edeceğiz. 31 Mart’ta kaybedenleri de kazanacak bir anlayışla tüm Çarşamba’yı kucaklayacağız” diye konuştu. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!