SESOB Ve Adatıp Arasında İmzalar Atıldı

Güncelleme Tarihi:

SESOB Ve Adatıp Arasında İmzalar Atıldı
Oluşturulma Tarihi: Mart 02, 2015 13:51

SESOB VE ADATIP ARASINDA İMZALAR ATILDI

Sakarya Esnaf ve Sanatkarlar Birliği (SESOB) ile Adatıp Hastanesi arasında, 40 binden fazla esnafın sağlık hizmeti almasını amaçlayan protokol imzalandı.
İmza törenine SESOB Başkanı Hasan Alişan olmak üzere Adatıp Hastanesinden Yönetim Kurulu Başkanı ve Başhekimi Kardiyolog Uzman Doktor Gökhan Öner ile Adatıp Hastanesi Genel Müdürü görevini yürüten Ozan Aydınlar katıldı.
SESOB binasında gerçekleşen imza töreninde, Sakarya’nın merkezinde ve tüm ilçelerinde faaliyet gösteren, sayısı 40 bini geçen esnafın ayrıcalıklı ve indirimli sağlık hizmeti alması konusunda mutabakata varıldı. “Şehrimiz için de bizim içinde Adatıp’ın özel bir yeri var” diyen SESOB Başkanı Hasan Alişan, “Öncelikle her iki taraf içinde hayırlı olsun. Bu protokol ile 40 binden fazla esnafımız ayrıcalıklı ve indirimli sağlık hizmeti alacak. Adatıp gibi kurumlara şehrimizde ihtiyacımız var. Sağlık hizmeti en sağlıklı şekilde alınmalıdır; biz de bu amaçla esnafımız için bir ayrıcalık tanımak istedik. Adatıp ile yaptığımız görüşmeler olumlu sonuçlandı. Hastanemizin yetkililerine, esnafımız adına teşekkür ediyoruz” dedi.
Adatıp Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı ve Başhekimi Kardiyolog, Uzman Doktor Gökhan Öner, “Esnaf kardeşlerimize sağlık hizmeti vermekten mutluluk duyacağız. Sakarya’nın bel kemiği olan ve sayıları 40 bini aşan bu kesim hastanemizden 21 branşta hizmet alacak. Adatıp Hastanesi olarak yenilenme sürecinde değiştirdiğimiz tıbbi cihazlarımızla, tahlil ve tetkiklere de en kısa zamanda en güvenilir biçimde ulaşacaklar” diye konuştu. Adatıp Hastanesi Genel Müdürü Ozan Aydınlar ise, konuya ilişkin görüşlerini aktarırken, “Sakaryalı esnafımız hastanemizden sadece tıbbi, sağlık hizmeti almakla kalmayacak. Biz SESOB üyelerine, çeşitli branşlarda hizmet veren doktorlarımız tarafından verilecek olan eğitimlerle de destek olacağız. Şehrimize hizmet etme konusunda elimizden geleni yapmaya hazırız” ifadelerini kullandı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!