Selmet Şükür adliyeye sevk edildi

Güncelleme Tarihi:

Selmet Şükür adliyeye sevk edildi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 13, 2016 14:37

Selmet Şükür adliyeye sevk edildi

Haberin Devamı

Zafer TOKUŞ- Aziz GÜVENER/ADAPAZARI (Sakarya), (DHA) - ADAPAZARI'nda dün cuma namazına gittiği camide gözaltına alınan Selmet Şükür şeker hastalığı nedeniyle rahatsızlanınca geceyi hastanede geçirdi ve bugün emniyette işlemlerin ardından öğle saatlerinde adliyeye sevk edildi.
Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığı, FETÖ'ye finansal destek sağladıkları iddiasıyla Hakan Şükür ile Sakarya'da müteahhitlik yapan babası Selmet Şükür hakkında önceki gün gözaltı kararı verdi. Polis, Amerika Birleşik Devletleri'nde bulunan Hakan Şükür ile babası Selmet Şükür'e ait Adapazarı ve İstanbul'da bulunan evlerde arama yaptı. Selmet Şükür yapılan aramalara rağmen bulunamadı. Savcılık bunun üzerine, Hakan Şükür ile Selmet Şükür hakkında yakalama kararı aldı.
Hakan Şükür ve Selmet Şükür'ün FETÖ'ye finansal destek sağladıklarını belirlemesi üzerine savcılığın başvurusunu inceleyen Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği, Hakan Şükür ve babası Selmet Şükür'ün mal varlığına el konulması kararı verdi.
CUMA NAMAZINDA GÖZALTINA ALINDI
Selmet Şükür'ün dün Adapazarı Salko Camii'nde Cuma namazı kıldığını görenler polisi aradı. Caminin önüne giden polis ekibi Selmet Şükür'ü gözaltına alarak Emniyet Müdürlüğü'ne götürdü. Şekerinin yükselmesi nedeniyle rahatsızlanan Selmet Şükür, gece Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.
Sabaha kadar hastanede tedavi gören Selmet Şükür daha sonra Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. İfadesi alınamayan Selmet Şükür öğle saatlerinde sivil polisler eşliğinde kelepçesiz olarak Sakarya Adliyesi'ne götürüldü.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!