Prof. Dr. Cebrail Aliekberov Özel Adatıp Hastanesi’ni Ziyaret Etti

Güncelleme Tarihi:

Prof. Dr. Cebrail Aliekberov Özel Adatıp Hastanesi’ni Ziyaret Etti
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 14, 2015 15:07

ULUSLAR ARASI BAŞARILARIYLA TANINAN ORTOPEDİ UZMANI PROF. DR. CEBRAİL ALİEKBEROV SAKARYA'YA GELEREK ÖZEL ADATIP HASTANESİNDE YAPILAN BİR AMELİYATTA GİRDİ.

Uluslararası başarılarıyla tanınan Ortopedi Uzmanı Prof. Dr. Cebrail ALİEKBEROV, Sakarya’ya gelerek Özel Adatıp Hastanesi’nde yapılan bir ameliyata, tecrübelerini aktarmak adına katıldı.
Özel Adatıp Hastanesi Ortopedi Uzmanı Op. Dr. Ozan Akca’nın konuğu olarak Sakarya’ya gelen Prof. Dr. Cebrail Aliekberov, Türkiye’de 14 bine yakın başarılı operasyon gerçekleştirdi. Op. Dr. Ozan Akca’nın daveti üzerine, katıldığı ameliyatla ilgili olarak bilgiler veren Prof. Dr. Cebrail Aliekberov, “Hasta henüz 11 yaşında ve bacak kısalığı şikayetiyle gelmiş. Özel Adatıp Hastanesi Ortopedi Uzmanları ameliyat gerektiğine karar verince, bende Ortopedi Ekibiyle birlikte ameliyata katılmak istedim. 11 yaşındaki bu yavrumuzun uyluk kemiği kesilerek hem eğrilik düzeltildi hem de boyunun uzamasını sağlayacak ameliyat gerçekleştirilmiş oldu. En önemlisi de bir yıl sürecek olan bu tedavi sonucunda, çocuğumuzun bacak boyundaki 10 santimetrelik kısalık giderilmiş olmakla kalmayacak, geri kalan hayatında da yaşıtları gibi normal bir gelişimi olacak” ifadelerini kullandı.
Ameliyat sonrası Özel Adatıp Hastanesi Genel Müdürü Ozan Aydınlar’ı ziyaret eden Prof. Dr. Aliekberov, Adatıp Hastanesi’nin özellikle ameliyathanelerinde yapılan modernizasyonun ve de tüm yardımcı sağlık personelleri ile birlikte verilen sağlık hizmeti kalitesinin kendisini çok mutlu ettiğini belirtti. Özel Adatıp Hastanesi Genel Müdürü Ozan Aydınlar ise yaptığı konuşmda, “Hocamızı burada görmek bizi sevindirdi. Dünya çapında, alanında marka olmuş tecrübeli bir hekimin öneri ve tavsiyeleri gelişimimiz açısından çok değerlidir. Yönetim Kurulu Başkanımız Orhan Kocabıyık’ın katkıları ve Başhekimimiz Uz. Dr. Gökhan Öner’in desteği ile Sakarya halkının sağlık ihtiyaçlarını başka illerde gidermek için yollara düşmesinin önüne geçmek ve hatta çevre illere de hizmet verebilecek düzeye gelebilmek adına çalışmalarımızı hızla devam ettiriyoruz” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!