Özel Adatıp Hastanesi, Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü’nü Ziyaret Etti

Güncelleme Tarihi:

Özel Adatıp Hastanesi, Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü’nü Ziyaret Etti
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 07, 2015 17:55

Özel Adatıp Hastanesi Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Başhekimi Uzm. Dr. Gökhan Öner ile Genel Müdür Ozan Aydınlar, Sakarya İl Emniyet Müdürü Osman Babadağı’nı ziyaret etti.
Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaret esnasında Sakarya İl Emniyet Müdürü Osman Babadağı, “İlgi ve merakla Özel Adatıp Hastanesi’ndeki gelişmeleri takip ediyoruz. Şehrimizin en önemli sağlık kuruluşlarından biri olan Özel Adatıp Hastanesi’nin çok kısa bir zamanda büyük bir atılım yaptığını görmekten memnun oluyoruz” dedi. Özel Adatıp Hastanesi Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Başhekimi Uzm. Dr. Gökhan Öner ise, Sakarya’nin ülkemizin en güzel şehirlerinden biri olduğuna vurgu yaparak, “Bu güzel şehrimizde güven içinde yaşamamızı sağlayan Emniyet Mensuplarımızın tamamına sizin nezdinizde teşekkür ediyoruz” diye konuştu.
Özel Adatıp Hastanesi Genel Müdürü Ozan Aydınlar ise, “Sakarya’nın sağlık alanındaki ihtiyaçlarına cevap verebilecek tam donanımlı ve modern bir hastane olma yolunda, Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Orhan Kocabıyık’ın desteği ile başta Yönetim Kurulu Başkan Vekilimiz ve Başhekimimiz Gökhan Öner olmak üzere, tüm ekip arkadaşlarımızla gece gündüz çalışıyoruz.” dedi. Emniyet mensuplarımıza da kaliteli sağlık hizmeti vermekten büyük mutluluk duyacaklarını belirten Aydınlar, pozitif değişim ve gelişimleri yerinde görmek adına Sayın Babadağı’nı, Adatıp Hastanesi’ne davet etti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!