Başkan Dişli’ye Annelerden Teşekkür

Güncelleme Tarihi:

Başkan Dişli’ye Annelerden Teşekkür
Oluşturulma Tarihi: Ekim 26, 2015 11:14

"ÇOCUKLAR OKULA ANNELER HAVUZA" ADLI SOSYAL PROJESİNDE KAYIT YAPTIRAN 400 ANNE YÜZMEYE BAŞLADI.

Adapazarı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün bu yıl dördüncüsünü düzenlediği “Çocuklar Okula Anneler Havuza” adlı sosyal projesinde kayıt yaptıran 400 anne yüzmeye başladı.
Adapazarı Belediyesi Yaz Tatili döneminde çocuklara yönelik başlattığı” Yaz Okulu Yüzme Kursu’ndan sonra kış döneminde de anneler için “Çocuklar Okula Anneler Havuza” adlı projesini bu dönem de uyguluyor. Adapazarı Belediyesi’nin anneler için Sakarya Olimpik Yüzme Havuzu’nda açmış olduğu kurs başladı.
Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, “4 Çocuklardan sonra farklı bir proje düşünerek bu kez “Çocuklar Okula Anneler Havuza” adlı projeyi başlattık. Annelerin de spordan uzak kalmamaları ve sağlıklı bir yaşam sürmeleri için anneler için dördüncü dönemimize startı verdik.Bu yıl 4.etabını başlattığımız yüzme kursunda 1840 Anne açtığımız yüzme kursundan eğitim alarak yüzme öğrendi” dedi. Yüzme kursuna başlayan Anneler, kendilerine böyle bir imkan tanıdığı için Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli’ye teşekkür etti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!